Ουντινέζε - Γιουβέντους 0-2

Gazzetta team
Ουντινέζε - Γιουβέντους 0-2

bet365

Με Μπεντανκούρ-Ρονάλντο η Γιουβέντους πέρασε και από το Ούντινε (0-2) και έκανε το 8x8 στη Serie A και το 10x10 συνολικά!

«Ο Κριστιάνο είναι ήρεμος, είναι καλά, είναι έτοιμος να ξαναμπεί στο γήπεδο αύριο και να κάνει ένα καλό παιχνίδι», έλεγε την Παρασκευή ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και δικαιώθηκε. Με το 4ο γκολ του Πορτογάλου και το 1ο -ως Μπιανκονέρο- του Μπεντανκούρ, η Γιούβε που είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ πέρασε άνετα από την Dacia Arena με το 2-0 επί της Ουντινέζε και συνεχίζει μόνο με νίκες σε Ιταλία και Ευρώπη, πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της και πηγαίνοντας στο +9 από τη Νάπολι, η οποία παίζει την Κυριακή.

Το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τη Γιουβέντους να έχει τον έλεγχο, να μεταφέρει το παιχνίδι στο μισό γήπεδο, να ανεβάζει την πίεση και τελικά να καθαρίζει μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στο 33' ο Ντιμπάλα έβγαλε τον Κανσέλο στην αντεπίθεση και αυτός βρήκε ωραία τον Μπεντανκούρ για την κεφαλιά από κοντά για το 0-1, στο 37' ο Μάντζουκιτς κατέβασε για τον Ρονάλντο κι αυτός με διαγώνιο δυνατό αριστερό δεν άφησε ελπίδα στον Σκουφέτ και έγραψε το 0-2.Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να μειώσουν στο 43' αλλά στάθηκαν άτυχοι με το δοκάρι στο σουτ του Μπαράκ, για να σταθούν όμως και τυχεροί στην επανάληψη που το σκορ έμεινε στο 0-2 και δεν ανέβηκε αρκετά, αφού ο Σκουφέτ απέκρουε κάθε προσπάθεια των Μάντζουκιτς, Ρονάλντο, Μπερναρντέσκι ενώ ο Κανσέλο είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ που έκανε.

Ουντινέζε (Χούλιο Βελάσκες): Σκουφέτ, Λάρσεν, Τρουστ-Εκόνγκ, Νίτινκ, Σαμίρ, Μπεχράμι (62' Μπουσέτι), Μπαράκ (75' Τεόντορτσικ), Φοφανά, Μαντράγκορα, Ντε Πάουλ, Λαζάνια (86' Βιζέου).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (89' Μπαρτσάλι), Ματουιντί (46' Εμρέ Τσαν), Ντιμπάλα (66' Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα