Σασουόλο - Μίλαν 1-4

Gazzetta team
Σασουόλο - Μίλαν 1-4

bet365

Η Μίλαν έκανε ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνιση κόντρα στην Σασουόλο, την οποία υποχρέωσε σε βαριά εντός έδρας ήττα (1-4). Δύο γκολ ο Σούσο.

Υστερα από διαδοχικές απώλειες και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League, η Μίλαν θα ήταν πολύ δύσκολα με νέα γκέλα και πήγε να παίξει στην έδρα της 3ης, Σασουόλο, χωρίς επιθετικό. Ιγουαΐν, Κουτρόνε, Μπορίνι ήταν έξω, οπότε ο Γκατούζο χρησιμοποίησε τον Ισπανό εξτρέμ, Σάμου Καστιγιέχο, ως false-nine, αλλάζοντάς τον με τον Τσαλχάνογλου.

Μόλις στο 4' ο Σούσο με γύρισμα από δεξιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Κεσί ολομόναχος έκανε λόμπα στο τελείωμα αλλά ο Λιρόλα έκοψε πάνω στη γραμμή. Η Σασουόλο είχε δύο τρομερές ευκαιρίες με τον Ντι Φραντσέσκο ο οποίος πήρε από τον Μπεράρντι και νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Ντοναρούμα και αμέσως μετά ο Αμπάτε τον πρόλαβε με μυθικό τάκλιν την τελευταία στιγμή πριν σκοράρει από κοντά. Το μοναδικό γκολ ήρθε στο 39' όταν ο Κεσί πήρε την μπάλα πολύ πίσω από τη γραμμή του κέντρου και με τρελή κούρσα και αριστερό σουτ έγραψε το 0-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Rossoneri καθώς ο Σούσο με τρομερό curler στο απέναντι παραθυράκι έκανε το 0-2. Αυτό, έδωσε αέρα στα πόδια των παικτών του Γκατούζο που έδειξαν να απολαμβάνουν το ματς και λίγο αργότερα ύστερα από πολλές διαδοχικές πάσες σε όλο το γήπεδο, ο Τσαλχάνογλου έδωσε στον Καστιγιέχο και ο Ισπανός με εκπληκτικό αριστερό έγραψε το 0-3.

Σε εκείνο το σημείο ίσως χαλάρωσε η Μίλαν και ο Τζούριτσιτς, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, μείωσε με σουτ που πέρασε μέσα από τα σώματα και άφησε όρθιο τον Ντοναρούμα για το 1-3 το οποίο όμως δεν ήταν το τελικό, αφού στις καθυστερήσεις με δυνατό σουτ ύστερα φάουλ στο τείχος, ο Σούσο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (1-4).

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Κονσίλι, Λιρόλα, Φεράρι, Ροζέριο, Μπουραμπιά (57' Τζούριτσιτς), Λοκατέλι, Σένσι, Μπεράρντι (75' Μπαμπακάρ), Μπόατενγκ, Ντι Φραντσέσκο (57' Μπογκά).

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε (89' Καλάμπρια), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπίλια, Κεσί, Μποναβεντούρα, Σούσο, Καστιγιέχο (71' Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου (77' Λασάλτ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα