Μπολόνια - Ρόμα 2-0

Gazzetta team
Μπολόνια - Ρόμα 2-0

bet365

Η Μπολόνια νίκησε 2-0 την Ρόμα (2-0) παίρνοντας το πρώτο φετινό τρίποντο και κάνοντας ακόμα χειρότερη την κατάσταση στους Giallorossi. Νίκη η Λάτσιο.

Μια νίκη με την οποία θα άφηνε πίσω τα τραγικά αποτελέσματα και θα ανέβαινε βαθμολογικά και ψυχολογικά έψαχνε κόντρα στην Μπολόνια η Ρόμα, όμως τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Αντίθετα, ήταν η ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι που σκόραρε για πρώτη φορά και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν χάρη σε γκολ των Ματιέλο και Σανταντέρ (2-0). Ηταν η πρώτη νίκη για τους Rossoblu στο Dall' Ara κόντρα στην Ρόμα από το 2004 [3-1] και πρώτη γενικά από το 2012 και το διπλό στο Olimpico [2-3].

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Φάσιο και Κλάιφερ [πρώτη φορά βασικός] είχαν τις πρώτες απειλές για τους Giallorossi και ο Ματιέλο προειδοποίησε στο 18' για την Μπολόνια. Ο Κλάιφερτ δεν μπόρεσε στη συνέχεια να νικήσει τον Σκορούπσκι και στο 35' ο Ματιέλο έκανε τη ζημιά τιμωρώντας με εκπληκτικό αριστερό στα πλαϊνά δίχτυα την σε αργή κίνηση άμυνα της Ρόμα. Φάσιο και Πελεγκρίνι είχαν εκπληκτικές ευκαιρίες στο φινάλε του πρώτου μέρους όμως το 1-0 παρέμεινε. Στην επανάληψη η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο μπήκε για να πιέσει μαζικά και το πλήρωσε πολύ νωρίς καθώς με όλο το γήπεδο άδειο, ο Σανταντέρ έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε με το αριστερό τον Ολσεν. Το 2-0 έφερε σοκ στην Ρόμα που κατάλαβε ότι δεν υπάρχει γυρισμός και παρότι πέρασε το τελευταίο μισάωρο στο αντίπαλο μισό, δεν απείλησε ποτέ ουσιαστικά με ανατροπή.

Μπολόνια (Φίλιπο Ιντζάγκι): Σκορούπσκι, Καλαμπρέζι, Ντανίλο, Ντε Μαϊό, Ματιέλο, Σβάνμπεργκ (61' Μ' Μπαγιέ), Νάγκι, Τζεμαϊλί, Κρέιτσι, Φαλτσινέλι (68' Οκουόνκο), Σανταντέρ (82' Ντέστρο).

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο (64' Κολάροβ), Μαρκάνο, Κριστάντε (54' Παστόρε), Ντε Ρόσι, Πελεγκρίνι, Κλάιφερτ (59' Ουντέρ), Περότι, Τζέκο.


Τρίτη σερί νίκη η Λάτσιο
Μετά τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Λάτσιο αρχίζει να μπαίνει στον ίσιο δρόμο καθώς επιβλήθηκε 4-1 της Τζένοα και έφτασε τις τρεις σερί νίκες στην Serie A. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι προηγήθηκε με τον ανεβασμένο, Φελίπε Καϊσέδο, και στη συνέχεια ο Τσίρο Ιμόμπιλε με πλασέ με το αριστερό μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Ο on-fire επιθετικός των Γενοβέζων, Πιάτεκ, πήρε κόντρα και εκτέλεσε από κοντά μειώνοντας σε 2-1 όμως η Λάτσιο καθάρισε τη νίκη για το τελικό 4-1 στο Olimpico με κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και δεύτερο γκολ από τον Ιμόμπιλε.

Ενα διπλό με... Ντε Πάουλ για την Ουντινέζε
Η Κιέβο προερχόταν από το fightback και το 2-2 στην έδρα της Ρόμα, όμως δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα στην Βερόνα κόντρα στην Ουντινέζε που επικράτησε 0-2 στο Bentegodi. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε γενικές γραμμές, είχαν δοκάρι και στο τελευταίο τέταρτο πήραν το σημαντικό διπλό. Στο 76' ύστερα από προσπάθεια του Μαντραγκόρα ο on-fire, Ντε Πάουλ, έκανε το 0-1 και στο 90' ο Αργεντινός έγινε δημιουργός για να γράψει ο Κέβιν Λαζάνια το τελικό 0-2.

 

SERIE A Τελευταία Νέα