Σαμπντόρια - Ιντερ 0-1

Gazzetta team
Σαμπντόρια - Ιντερ 0-1

bet365

Με γκολ του Μπρόζοβιτς στο 93' οι Νερατζούρι πέρασαν από τη Γένοβα (1-0 την Σαμπντόρια), σε ένα ματς που σωστά ακυρώθηκαν τρία γκολ.

Η νίκη επί της Τότεναμ πριν λίγες μέρες και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, ήταν ό,τι έπρεπε για να αλλάξει η ψυχολογία της Ιντερ. Και έχοντας αυτή την ψυχολογία, κυνήγησαν ως το τέλος το ματς με την Σαμπντόρια, το οποίο έδειχνε να έχει στραβώσει. Τελικά, έπειτα από... κάμποσα γκολ που ακυρώθηκαν, αυτό του Μπρόζοβιτς στο 93' μέτρησε κανονικά και οι Μιλανέζοι έφυγαν από το Luigi Ferraris με μια σημαντική νίκη, ελπίζοντας ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Το ματς άρχισε με τον Κουαλιαρέλα να απειλεί στα 20 δευτερόλεπτα (!) με ψαλιδάκι και με τη Σαμπντόρια γενικά να πατάει καλύτερα, να είναι στην επίθεση και να να δημιουργεί ανησυχία στην άμυνα της Ιντερ, η οποία δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Γενικά δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με τον Ναϊνγκολάν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 44' αλλά το γκολ ακυρώθηκε, σωστά, για οφσάιντ του Ικάρντι στην αρχή της φάσης.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 50', η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι άγγιξε το 0-1 με το σουτ του Καντρέβα στο δοκάρι και στο 56' ο Ικάρντι δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά. Οι δύο προπονητές άρχισαν τις αλλαγές, το ματς ήταν ανοιχτό αλλά με τους Νερατζούρι να πείθουν περισσότερο και στο 72' ο Αργεντίνος φορ είχε νέα ευκαιρία με κεφαλιά. Ετσι, φτάσαμε στα τελευταία λεπτά όπου έγιναν... παλαβά πράγματα, αφού πρώτα ακυρώθηκε -σωστά- ωραίο γκολ του Ασαμόα στο 88' επειδή η μπάλα είχε βγει στο γύρισμα του Ντ'Αμπρόζιο και στο 90' ακυρώθηκε, επίσης σωστά, γκολ των Μπλουτσερκιάτι αφού ο Ντεφρέλ ήταν οφσάιντ.

Αυτό που δε γινόταν να ακυρωθεί ήταν αυτό του 94' τελικά, όταν ο Μπρόζοβιτς με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον Σπαλέτι μπροστά από τις κάμερες για να πανηγυρίσει έξαλλα τη νίκη, η οποία μπορεί να δώσει ώθηση στην Ιντερ για τη συνέχεια.

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζαμπάολο): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Τονέλι, Αντερσεν, Μούρου, Πραέ (59' Μπαρέτο), Εκνταλ, Λινέτι (59' Γιάνκτο), Ραμίρες (92' Σάλα), Ντεφρέλ, Κουαλιαρέλα.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Πολιτάνο (60' Πέρισιτς), Ναϊνγκολάν (83' Μπόρχα Βαλέρο), Καντρέβα (70' Κεϊτά), Ικάρντι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα