Στη Μίλαν ο Γκαζίδης!

Κώστας Ζάλιαρης
Στη Μίλαν ο Γκαζίδης!

bet365

Ιστορική αποχώρηση από την Άρσεναλ μετά από εκείνη του Αρσέν Βενγκέρ, αφού και ο Ιβάν Γκαζίδης θ' αποτελέσει παρελθόν από τα τέλη Οκτώβρη, ώστε ν' αναλάβει πόστο στη Μίλαν!

Ίντερ - Τότεναμ! Με υψηλές αποδόσεις και 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο απερχόμενος εκτελεστικός διευθυντής των «κανονιέρηδων» φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους «ροσονέρι», αυξάνοντας και τον ετήσιο μισθό του κατά 1 εκατομμύριο (στα 4 εκατ.ευρώ το χρόνο με το συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει με τον ιταλικό σύλλογο).

Από το 2006, ο Γκαζίδης και ο τρόπος με τον οποίο κινούσε τα νήματα στα κομμάτια ευθύνης του στο κλαμπ του Λονδίνου είχαν εντυπωσιάσει μεγάλες ομάδες, μια εκ των οποίων ήταν και η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» θέλουν να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από τη Γιουβέντους σε αρκετά λειτουργικά θέματα και ο Γκαζίδης φάνταζε ο ιδανικός.

Αν και μέσα στο καλοκαίρι είχε αναφερθεί πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του και πως ο ίδιος παρέμενε πιστός στην Άρσεναλ στη νέα εποχή με τον Ουνάι Έμερι μετά το κλείσιμο του τεράστιου κεφαλαίου με τον Αρσέν Βενγκέρ, εν τέλει μετακομίζει στο Μιλάνο...

Ο Γκαζίδης αποχωρεί τέλη Οκτώβρη από το «Έμιρεϊτς», αρχίζει τη νέα του δουλειά από Δεκέμβρη, ενώ η Άρσεναλ προσέλαβε τον Ραούλ Σανλέχι ως επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος και τον Βινάι Βενκατέσαμ ως γενικό διευθυντή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα