«Ο Ρονάλντο είναι εδώ και έκανε τη Γιούβε να πετάει» (pics)

«Ο Ρονάλντο είναι εδώ και έκανε τη Γιούβε να πετάει» (pics)

Gazzetta team
«Ο Ρονάλντο είναι εδώ και έκανε τη Γιούβε να πετάει» (pics)

bet365

Αποθέωση από τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού ιταλικού Τύπου για τον Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Σπαλ - Αταλάντα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον πέντε κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο CR7 ξεμπλόκαρε και βρήκε τα πρώτα του δύο γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους στη νίκη επί της Σασουόλο. Δικαιωματικά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στην Ιταλία και τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού ιταλικού Τύπου αποθεώνουν τον Κριστιάνο.

Η Gazzetta dello Sport γράφει... «Μπουμ, μπουμ», για τις κανονιές του Ρονάλντο (σ.σ.: τον χαρακτηρίζει CR2 για τα δύο γκολ που σημείωσε) και προσθέτει για τη Γιουβέντους: «Ο Ρονάλντο έκανε τη Γιούβε να πετάει».

Η Tuttosport παίρνει ως αφορμή την κλασική ατάκα του Ρονάλντο και γράφει: «Είμαι εδώ», προσθέτοντας: «Ο Ρονάλντο εκρήγνυται με δύο γκολ και προκαλεί τους αντιπάλους του στο Champions League».

Όσον αφορά την Corriere dello Sport, αυτή αναφέρει: «Επιτέλους πρωταθλητές. Ο Ρονάλντο πετυχαίνει τον στόχο του με δύο γκολ και εδραιώνεται στην ηγεσία της Γιούβε».

 

SERIE A Τελευταία Νέα