Ιντερ - Τορίνο 2-2

Gazzetta team
Ιντερ - Τορίνο 2-2

bet365

Η Ιντερ έδειχνε έτοιμη για την πρώτη νίκη στη σεζόν μετά το 2-0 στο ημίχρονο, όμως η Τορίνο το γύρισε (2-2) και άφησε με έναν βαθμό τους Nerazzurri. Εξάρα η Φιορεντίνα.

Το πρώτο μέρος έδειχνε ό,τι καλύτερο για την Ιντερ έτσι ώστε να αφήσει πίσω την ήττα από την Σασουόλο στην πρεμιέρα, όμως αντίθετα, η συνέχεια ήταν αποκαρδιωτική. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι όχι μόνο δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στο 2-0 του πρώτου μέρους και να πάρει τρίποντο με καλή εμφάνιση αλλά δέχθηκε νωρίς την ανατροπή και μετά το 2-2 είδε την Granata να κάνει παιχνίδι στο Meazza και να έχει ευκαιρίες για το διπλό. Στον ένα βαθμό είναι πλέον η Ιντερ ύστερα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, πρώτος και για την Τορίνο του Βάλτερ Ματσάρι.

Η Ιντερ χρειάστηκε μόλις 6 λεπτά για να ανοίξει το σκορ καθώς ο Ικάρντι βγήκε από δεξιά και έκανε το γύρισμα για τον Πέρισιτς, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα με τη μία νίκησε τον Σιρίγκου (1-0). Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν με το γρήγορο γκολ, η Τορίνο έχασε με τραυματισμό τον Ανσάλντι και στο 32' έγινε το 2-0 όταν μετά το φάουλ του Πολιτάνο ο Ντε Βράι πήρε την κεφαλιά και πέτυχε το πρώτο του γκολ ως Nerazzurro (2-0). Η μοναδικό φάση για την Granata ήρθε στο φινάλε του πρώτου μέρους όταν το φάουλ του Ιάγο Φαλκέ πέρασε άουτ.

Στο 55' ο Ιάγο Φαλκέ έκανε εκπληκτική μπαλιά 40 μέτρων και βρήκε τον Μπελότι που κατέβασε και πάνω στην κίνηση απέφυγε τον εξερχόμενο Χαντάνοβιτς και πλάσαρε στο κενό τέρμα (2-1). Σε αυτή την εξέλιξη η Ιντερ δεν μπορούσε να αντιδράσει και παρέμεινε σε παθητικό ρόλο να προσπαθεί να κρατήσει το προβάδισμα. Το τελευταίο χάθηκε στο 68' με το σουτ του Μεϊτέ και ακόμα και τότε οι Nerazzurri δεν μπόρεσαν να βγάλουν νεύρο και μέχρι το φινάλε παρακολουθούσαν την Τορίνο να είναι πιο δραστήρια και να ψάχνει τη νίκη (2-2).

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο (72' Κεϊτά Μπαλντέ), Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Ντ' Αμπρόζιο, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ασαμόα (66' Νταλμπέρ), Πολιτάνο (92' Μαρτίνες), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Ν' Κουλού, Μορέτι, Ντε Σιλβέστρι, Σοριάνο (60' Λιάγιτς), Ρινκόν, Μεϊτέ, Ανσάλντι (22' Αϊνα), Ιάγο Φαλκέ (88' Λούκιτς), Μπελότι.

Σ-έξι Φιορεντίνα!
Μεγάλη εμφάνιση έκανε η Φιορεντίνα που διέλυσε με 6-1 την Κιέβο και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα της με μία εβδομάδα καθυστέρηση. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, με τον Μιλένκοβιτς να κάνει το 1-0 στο 8’ και τον Ζέρσον το 2-0 στο 42’. Στην επανάληψη ακολούθησε ένα εντυπωσιακό κρεσέντο από τους βιόλα, που έκαναν το 3-0 με τον Μπενάσι στο 49’ και το 4-0 με τον Κιέζα στο 71’! Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 76’ με τον Τόμοβιτς, όμως στο τέλος το σκορ πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις, με τον Μπενάσι να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 90’ και τον Σιμεόνε να κάνει το τελικό 6-1 στο 3’ των καθυστερήσεων.

Το... έσωσε στις καθυστερήσεις η Σασουόλο
Παβολέτι και Μπεράρντι πέτυχαν από δύο τέρματα, με το πέναλτι του τελευταίου στις καθυστερήσεις να δίνει το βαθμό στη Σασουόλο στο Κάλιαρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Παβολέτι (10’, 73’), όμως σε ισάριθμες τις περιπτώσεις ο Μπεράρντι είχε την απάντηση. Αρχικά στο 53’ και στη συνέχεια στο 99’ με πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους, μάλιστα, να παίζουν με 10 παίκτες από το 92’, όταν ο Μάρλον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα άλλα ματς, η Ουντινέζε επικράτησε 1-0 της Σαμπντόρια χάρη σε γκολ του Ντε Πάουλ, ενώ Η Τζένοα 2-1 της νεοφώτιστης, Εμπολι, με τους Πιάτεκ και Κουαμέ να σκοράρουν. Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το Φροζινόνε - Μπολόνια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα