Ντύνεται Νερατζούρο ο Ναϊνγκολάν

Gazzetta team
Ντύνεται Νερατζούρο ο Ναϊνγκολάν

bet365

Ιντερ και Ρόμα τα βρήκαν σε όλα και απομένουν λεπτομέρειες για να αφήσει τους Ρωμαίους και να υπογράψει στους Μιλανέζους ο Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Η υπόθεση του Βέλγου χαφ είναι περίεργη, αφού ξαφνικά έγινε γνωστό ότι πωλείται και μάλιστα σε ιταλική ομάδα, με ποσό μικρότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς. «Δεν αισθάνομαι καλά που αφήνω τη Ρόμα αλλά μερικές φορές σε αναγκάζουν να κάνεις επιλογές...», έγραψε ο ίδιος στο Instagram, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη μεταγραφή.

Μια μεταγραφή που θα κοστίσει στην Ιντερ 24 εκατ. ευρώ συν τους Ντάβιντε Σαντόν και Νικολό Τζανιόλο (18χρονος μέσος της Primavera), με τις δύο ομάδες να συμφωνούν ότι αυτοί οι δύο κοστίζουν 14 εκατ. ευρώ, άρα το κόστος της μεταγραφής "ανεβαίνει" στα 38 εκατ. ευρώ. Οπως και να έχει, σημασία έχει ότι γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία του Λουτσιάνο Σπαλέτι, με την ανακοίνωση να αναμένεται από μέρα σε μέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα