Στη Serie A η Πάρμα!

Gazzetta team
Στη Serie A η Πάρμα!

bet365

Τρία χρόνια μετά την καταστροφή, η Πάρμα είναι ξανά στα σαλόνια του Calcio μετά τη δραματική τελευταία αγωνιστική της Serie B.

Η σεζόν 2014-15 είχε ολοκληρωθεί με τους Παρμέντσι να έχουν καταρρεύσει αγωνιστικά και να έχουν πτωχεύσει οικονομικά. Αυτό ήταν που ανάγκασε τους Κροτσιάτι να αρχίσουν από τον... πάτο αλλά δεν άργησαν να βγουν ξανά στην επιφάνεια, αφού από το βράδυ της Παρασκευής είναι ξανά στη Serie A! Σε μια συγκλονιστική τελευταία αγωνιστική στη Serie B, η Πάρμα νίκησε με 2-0 την Σπέτσια εκτός έδρας και στο 89' έμαθε ότι η Φότζια ισοφάρισε τη Φροζινόνε (2-2). Ετσι, στην ισοβαθμία ανάμεσα σε Πάρμα και Φροζινόνε, η πρώτη είναι αυτή που υπερισχύει και τερμάτισε στη 2η θέση, αρχίζοντας πλέον τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν, η οποία θα τη βρει εκεί που πρέπει πάντα να είναι: Στη Serie A.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα