Ρόμα - Γιουβέντους 0-0

Gazzetta team
Ρόμα - Γιουβέντους 0-0

bet365

Ρόμα και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Olimpico και οι Bianconeri κατέκτησαν και τυπικά το 7ο σερί Scudetto. Πέρασε η Νάπολι από την Σαμπ (0-2).

Ακόμα και αν η Γιουβέντους έχανε με 4-0 και η Νάπολι περνούσε με το ίδιο σκορ από το Marassi κόντρα στην Σαμπντόρια, την επόμενη αγωνιστική αυτό το σκηνικό έπρεπε να συμβεί ξανά για να καλυφθεί η διαφορά των 16 τερμάτων ανάμεσα στις δύο ομάδες και να πανηγυρίσουν οι Vesuviani. Ευτυχώς για τους φίλους των Bianconeri τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά καθώς η ομάδα τους πήρε τον βαθμό που χρειαζόνταν μετά το σβηστό 0-0 με τους Giallorossi και είναι και επίσημα για 7η σερί σεζόν πρωταθλήτρια Ιταλίας. Νίκησε στην έδρα της Σαμπ η Νάπολι (0-2).

Μετρημένα πράγματα είχε να δώσει το πρώτο μέρος και ουσιαστικά καμία μεγάλη φάση για κάποια ομάδα. Τζέκο (8') και Ναϊνγκολάν (10') σούταραν ψηλά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, με τους Giallorossi να έχουν περισσότερο κατοχή και να προσπαθούν να δημιουργήσουν. Στο 26' Ουντέρ και Πελεγκρίνι δεν τα κατάφεραν και η Γιουβέντους φάνηκε για πρώτη φορά στο 34' με το αδύναμο σουτ του Ντιμπάλα που πέρασε έξω. Στο 44' κουνήθηκαν τα δίχτυα στο Olimpico αλλά ήταν από την εξωτερική πλευρά, όπου κατέληξε η μπάλα μετά το φάουλ του Κολάροβ για να φύγει χωρίς γκολ το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ακόμα πιο λίγες με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν το ματς σαν τυπική διαδικασία. Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν θέλησε να δώσει ένα κάποιο ενδιαφέρον και αποβλήθηκε (68') με δύο κίτρινες μέσα σε μερικά λεπτά για μαρκαρίσματα σε Αλεξ Σάντρο και Ντιμπάλα, όμως τελικά δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. Το ματς παρέμεινε υποτονικό και χωρίς πράγματα για να θυμόμαστε και το φινάλε βρήκε τον μαξ Αλέγκρι και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν στην Αιώνια πόλη το 7ο σερί πρωτάθλημα.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Κολάροβ, Ζεσούς, Φάσιο, Φλορέντσι, Ντε Ρόσι (82' Στρούτμαν), Πελεγκρίνι (73' Γκοναλόνς), Ναϊνγκολάν, Ουντέρ (81' Σικ), Ελ Σαραουί, Τζέκο.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Αλεξ Σάντρο, Ρουγκάνι, Μπαρτσάλι, Ντε Σίλιο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι (67' Ντάγκλας Κόστα), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (81' Μπετανκούρ), Ιγουαΐν.


Νίκη για την Νάπολι στην Γένοβα
Γκολ είχαμε στο άλλο βραδινό ματς της Serie A. Η Νάπολι το είχε παρατήσει από την προηγούμενη αγωνιστική και την εντός έδρας ισοπαλία με την Τορίνο (2-2) αλλά στην έξοδο στην Γένοβα κατάφερε να πάρει νίκη κόντρα στην Σαμπντόρια (0-2). Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι απείλησε με τον Αλμπιόλ στο 17' αλλά ο Μπέλετς ήταν εκεί, ενώ η Σαμπ είχε δοκάρι με τον Φεράρι στο 42'. Στην επανάληψη ο Ινσίνιε είχε ευκαιρία αλλά σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Μπέλετς, όμως ο Μίλικ με τρομερό curler στο παραθυράκι και ο Αλμπιόλ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσαν το τελικό 0-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα