Γιουβέντους - Μπολόνια 3-1

Gazzetta team
Γιουβέντους - Μπολόνια 3-1

bet365

Η Γιουβέντους πήρε τα... δώρα της Μπολόνια, την κέρδισε με ανατροπή με 3-1 και χρειάζεται ακόμη μία νίκη για το πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους τα... χρειάστηκε, όμως έκανε την ανατροπή, κέρδισε με 3-1 την Μπολόνια και βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος. Για την ακρίβεια, χρειάζεται ακόμη μία νίκη. Οι μπιανκονέρι, πάντως, δεν ικανοποίησαν πριν τον τελικό του Κυπέλλου με την Μίλαν και παρότι έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες (Ιγουαΐν και Άλεξ Σάντρο τις σημαντικότερες), βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 30’.

Μπουφόν και Ρουγκάνι τα έκαναν θάλασσα, με τον τελευταίο να ανατρέπει τον Κρίσετιγκ και τον Βέρντι να κάνει το 0-1 από την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν πολύ στη συνέχεια, αλλά έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη. Βέβαια, το γεγονός ότι έφτασαν στο 1-1 στο 51’ δεν ήταν δική τους επιτυχία, καθώς ο Ντε Μαϊό σκόραρε σε λάθος εστία, αλλά με κορυφαίο τον Ντάγκλας Κόστα η ανατροπή ήρθε δίκαια στη συνέχεια. Στο 63’ ο Βραζιλιάνος έβγαλε τη σέντρα, Μιράντε και Κεϊτά έκαναν το λάθος, με τον Κεντίρα να κάνει το 2-0. Τα πάντα κάπου εκεί τελείωσαν, με τον Ντάγκλας Κόστα να δίνει ακόμη μία ασίστ στον Ντιμπάλα για το τελικό 3-1.

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι): Μπουφόν, Άλεξ Σάντρο (84’ Μπερναρντέσκι), Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι, Ασαμόα, Ματουιντί (46’ Ντάγλας Κόστα), Μαρκίζιο, Κεντίρα, Κουαδράδο (72’ Λίχσταϊνερ), Ντιμπάλα, Ιγουαΐν

Μπολόνια (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Μιράντε, Ντε Μαϊό, Ρομανιόλι, Κραφτ (60’ Τοροσίδης), Μπαγιέ, Κεϊτά, Πόλι, Κρίσετιγκ, Ναγκί, Βέρντι (73’ Ντέστρο), Αβενάτι (66’ Παλάσιο)

 

SERIE A Τελευταία Νέα