Μπολόνια - Μίλαν 1-2

Gazzetta team
Μπολόνια - Μίλαν 1-2

bet365

Η Μίλαν δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε από την Μπολόνια (1-2) και παραμένει στην Ευρώπη, όπως και η Αταλάντα που επιβλήθηκε της Τζένοα (3-1). Χαμός στον υποβιβασμό με πέντε ομάδες

Για πρώτη φορά ύστερα από 40 μέρες και 6 αγώνες χωρίς νίκη στην Serie A, η Μίλαν πανηγύρισε νίκη στο πρωτάθλημα και κράτησε την 7η θέση, η οποία οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν. Οι Rossoneri σκόραραν και με τα δύο πρώτα σουτ τους στο ματς [είχε να συμβεί από το 2004] ενώ ενδιάμεσα είχαν σωθεί από το VAR. Ενα δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Ορσολίνι, δύο οι φιλοξενούμενοι με Κουτρόνε, Μποναβεντούρα. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο διατηρήθηκε έτσι πάνω από την Σαμπντόρια, όμως και κάτω από την Αταλάντα, με όλες να κάνουν νίκες. Ο Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής και αφού ακυρώθηκε γκολ του Ορσολίνι, ο Μποναβεντούρα με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με 0-2. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τρελές ευκαιρίες με Σούσο-Κουτρόνε, όμως ο Ντε Μαϊό μείωσε με κεφαλιά για το 1-2 που παρέμεινε με άγχος μέχρι το φινάλε.

Φιορεντίνα - Νάπολι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μέρτενς σκοράρει σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πάνω από την Μίλαν παρέμεινε η εκπληκτική Αταλάντα, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει στο Μπέργκαμο της Τζένοα με 3-1 και να κρατήσει την 6η θέση. Η ομάδα του Γκασπερίνι καθάρισε πολύ νωρίς το ματς φτάνοντας στο 2-0 από το πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Μπάροου και Κριστάντε, ενώ στην επανάληψη ο Ιλιτσιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Μιγκέλ Βελόζο μείωσε για το τελικό 3-1 για τους Grifone. Με νίκη συνέχισε και η Σαμπντόρια επιστρέφοντας στα καλά αποτελέσματα και την ελπίδα να κλέψει στο φινάλε την 7η θέση. Οι Blucerchiati πέτυχαν τρία γκολ στο πρώτο μέρος σε βάρος της Κάλιαρι με τους Πραέ, Κουλιαρέλα και Κοβνάτσκι και στην επανάληψη έκλεισαν τη νίκη με 4-1 με τον Γκαστόν Ραμίρες να σκοράρει αφού ο Παβολέτι είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1.

Χαμός γίνεται στη μάχη της ουράς. Η Ουντινέζε είχε 11 σερί ήττες και αντικατέστησε τον Οντο με τον Τούντορ, όμως δέχθηκε την ισοφάριση σε 3-3 στο 90' από την Μπενεβέντο και μπλέκει για τα καλά στα άσχημα σενάρια. Οι Φριουλάνι προηγήθηκαν με τον Βίντμερ, όμως οι νεοφώτιστοι γύρισαν το ματς με τον Βιόλα και πέναλτι του Κόντα, όμως ο Κέβιν Λαζάνια με δύο γκολ σε ένα λεπτό (78', 79') έφερε την ομάδα του Τούντορ κοντά στο διπλό, όμως στο 90' ο Μπακαρί Σανιά προκάλεσε σοκ στο 90' διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Χειρότερα είναι τα πράγματα για την Ελλάς Βερόνα, η οποία κάνει ήδη πράγματά της για την Serie B καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την άμεση αντίπαλο, SPAL (1-3), και έμεινε στο -7 από την παραμονή τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Οι Βερονέζοι προηγήθηκαν μάλιστα με τον Βαλότι, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα της Καμπάνια έκανε το 1-1 με αυτογκόλ του Φάρες και στην επανάληψη με Φελίπε και Κούρτιτς πήρε τη νίκη που μπορεί να της χαρίσει την παραμονή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα