Κιέβο - Ιντερ 1-2

Gazzetta team
Κιέβο - Ιντερ 1-2

bet365

Η Ιντερ πέρασε με 1-2 από την Βερόνα σε βάρος της Κιέβο αλλά παρέμεινε εκτός 4άδας καθώς η Λάτσιο έκανε κομμάτια την Σαμπντόρια (4-0). Πέρασε 6η η Αταλάντα.

Σημαντική νίκη που την κρατά σε απόσταση ενός βαθμού από Λάτσιο και Ρόμα πήρε εκτός έδρας η Ιντερ αν και υπέφερε στο πρώτο κομμάτι του αγώνα από την Κιέβο στην Βερόνα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησα εξαιρετικά, είχαν δοκάρι με τον Πουτσιαρέλι και ευκαιρίες με τα σουτ των Τζιακερίνι και Κατσιατόρε, που έβγαλε ο Χαντάνοβιτς. Τελικά η ομάδα του Σπαλέτι άνοιξε το σκορ στο 50' όταν ο Σορεντίνο απέκρουσε και η μπάλα πήγε στον Ντ' Αμπρόζιο που έδωσε σε κενό τέρμα στον Ικάρντι που σκόραρε σε κενό τέρμα σε ένα γκολ που μέτρησε σωστά ύστερα από χρήση VAR (0-1). Στο 61' οι Nerazzurri πήραν καθαρό προβάδισμα νίκης με τον Πέρισιτς (0-2) και κράτησαν τη νίκη (1-2) παρότι η Κιέβο μείωσε στο 90' με τον Στεπίνσκι και είχε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Κιέβο (Ρολάντο Μαράν): Σορεντίνο, Τόμοβιτς, Κατσιατόρε, Μπάνι, Γιαροσνίσκι (60' Κάστρο), Ριγκόνι, Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς, Τζιακερίνι (67' Μπίρσα), Ινγκλέζε, Πουτσιαρέλι (83' Στεπίνσκι).

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Μιράντα, Ντ' Αμπρόζιο, Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς (89' Καντρέβα), Βαλέρο (77' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Ραφίνια, Καραμό (67' Σαντόν), Ικάρντι.


Τεσσάρα η Λάτσιο
Η Λάτσιο συνεχίζει το επιθετικό της κρεσέντο στην Serie A, σκόρπισε με 4-0 την Σαμπντόρια και διατηρεί τη θέση της στην τετράδα. Οι παίκτες του Ιντζάγκι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 32’ με κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Και πριν φτάσουμε στο ημίχρονο τα πάντα είχαν τελειώσει, όταν στο 43’ ο Ντε Φράι με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν στην επανάληψη, ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα, έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στο τέλος κατέρρευσαν. Στο 85’ και στο 88’ ο Ιμπόμπιλε πέτυχε άλλα δύο τέρματα στην πορεία να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και έκανε το τελικό 4-0.


Ευρωπαία η Αταλάντα
Ολοταχώς για παρουσία για δεύτερη σερί χρονιά στο Europa League πάει η Αταλάντα, η οποία επικράτησε 2-1 της Τορίνο στο Μπέργκαμο και πήρε την 6η θέση από την Μίλαν, που μία μέρα νωρίτερα έχασε εντός από την Μπενεβέντο (0-1). Ολα τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος στο Atleti Azzurri d' Italia, με τον Φρόιλερ να ανοίγει το σκορ για την La Dea και τον ανεβασμένο, Αντεμ Λιάγιτς, να ισοφαρίζει στο 56' σε 1-1 για την Granata. Το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Γκασπερίνι πέτυχε στο 64' ο Γκόσενς διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Συμπλήρωσε 11 σερί ήττες η Ουντινέζε
Ο προπονητής της Ουντινέζε, Μάσιμο Οντο, ξεκούρασε μεσοβδόμαδα παίκτες κόντρα στην Νάπολι για να είναι η ομάδα του πανέτοιμη για το ντέρμπι παραμονής με την Κροτόνε, όμως τίποτα δεν πήγε βάσει σχεδίου. Οι Φριουλάνι προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τον Κέβιν Λαζάνια, όμως οι Pitagorici ισοφάρισαν στο επόμενο λεπτό με τον Σίμι [είχε βάλει το ψαλιδάκι στην Γιουβέντους] και στο 86' πήραν τρελό six-pointer διπλό με γκολ του Ντιέγο Φαλτσινέλι (1-2). Με αυτή την ήττα η Ουντινέζε έφτασε τις 11 σερί στην Serie A και ο Οντο έγινε ο πρώτος allenatore της ιστορίας που έχει κάτι τόσο αρνητικό στο βιογραφικό του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα