Μίλαν - Μπενεβέντο 0-1

Μίλαν - Μπενεβέντο 0-1

Gazzetta team
Μίλαν - Μπενεβέντο 0-1

bet365

Μετά τον πρώτο βαθμό στη Serie A, οι νεοφώτιστοι πήραν και την πρώτη εκτός έδρας νίκη στα σαλόνια του Calcio επικρατώντας των Ροσονέρι στο San Siro (0-1)!

Αν έπαιζε κάθε εβδομάδα με τη Μίλαν, θα εξασφάλιζε εύκολα την παραμονή της! Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται στη Μπενεβέντο, οι οποίοι έγραψαν ξανά ιστορία με "θύμα" τους Ροσονέρι. Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι νεοφώτιστοι πήραν τον πρώτο βαθμό στη Serie A ισοφαρίζοντας με τον... τερματοφύλακα στο 95' και τώρα πήραν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο περνώντας από το Μιλάνο με το γκολ του Ιεμέλο κι ενώ έμειναν με 10 παίκτες για το τελευταίο 10λεπτο. Ετσι, η Μίλαν κινδυνεύει να μείνει την Κυριακή έξω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη αλλά τουλάχιστον... πρόσφερε στη Μπενεβέντο το 23,5% των βαθμών της φέτος!

Η Μίλαν ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Αντρέ Σίλβα να μην καταφέρνει να σκοράρει από κοντά στο 5', για να κινδυνέψει στο 16' με το 0-1 από το λάθος του Ντοναρούμα στο γύρισμα του Ροντρίγκες. Το ματς γενικά ήταν ανοιχτό και στο 29' η Μπενεβέντο σόκαρε το San Siro, όταν ο Βιόλα έβγαλε σε θέση για γκολ τον Ιεμέλο κι αυτός το έκανε (0-1), με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες αφού ο Κουτρόνε στο 37', από θέση μέσα στην περιοχή, σούταρε άουτ.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Τζενάρο Γκατούζο έβγαλε τον Μπορίνι για να βάλει τον Σούσο (49') αλλά αμέσως μετά είδε τον Κατάλντι να πλησιάζει στο 0-2 με σουτ, για να αγγίξει το 1-1 η Μίλαν στο 61' με το σουτ του Κεσί που κόντραρε και στον Τζιμσίτι για να καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Ροσονέρι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση και στο 73' με την κεφαλιά του Κροτόνε αλλά ο Πουτζιόνι απέκρουσε, με την Μπενεβέντο να μένει με 10 παίκτες στο 80' λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Ντιαμπατέ... Εξέλιξη που δεν άλλαξε κάτι στο ματς, όμως, αφού παρά τις προσπάθειες των Μιλανέζων οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και πανηγύρισαν μια ιστορική νίκη!

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Ζαπάτα, Ροντρίγκες, Μπορίνι (49' Σούσο), Κεσί, Μπίλια (72' Λοκατέλι), Μποναβεντούρα, Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα (62' Κάλινιτς).

Μπενεβέντο (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Πουτζιόνι, Σανιά, Τζιμσίτι, Τόσκα, Λετίτσια, Κατάλντι, Σάντρο, Βιόλα (77' Παριτζίνι), Μπρινιόλα (68' Βενούτι), Ιεμέλο (62' Ντιαμπατέ), Τζούρισιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα