Μίλαν - Σασουόλο 1-1

Gazzetta team
Μίλαν - Σασουόλο 1-1

bet365

Οι Ροσονέρι δεν νίκησαν (1-1) τη Σασουόλο και είναι στο -8 από την 4η θέση, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της Serie A.

Οι ήττες των Ρόμα και Ιντερ έδιναν τη δυνατότητα στη Μίλαν να πλησιάσει στο -6 από την 4άδα αλλά δεν ήταν η μέρα της και φάνηκε από νωρίς, αφού στο 1' ο Κεσί έχασε τρελή ευκαιρία σε κενή εστία ενώ στο 6' ο Ρομανιόλι αποχώρησε με μυικό πρόβλημα (μπήκε ο Μουσάκιο). Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήταν καλύτερη και δημιούργησε φάσεις κυρίως με τον Κεσί χωρίς όμως να τις αξιοποιήσει, με τη Σασουόλο να παραμένει όρθια λόγω άμυνας και Κονσίλι.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους Μιλανέζους να πιέζουν και τους Νεροβέρντι να αμύνονται, ψάχνοντας την αντεπίθεση. Η ομάδα του Μπέπε Ιακίνι, τελικά, σόκαρε το San Siro στο 75' με τον Πολιτάνο που κοντρόλαρε και εκτέλεσε εκτός περιοχής για το 0-1, για να έρθει η απάντηση στο 86' με τον Κάλινιτς που γύρισε και εκτέλεσε από την καρδιά της περιοχής (1-1). Η Μίλαν συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκολ και μπορούσε να το βάλει στο 96' αλλά ο Κονσίλι με το ένα χέρι έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Μποναβεντούρα και έδωσε πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του, η οποία είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε (55' Αντρέ Σίλβα), Μπονούτσι, Ρομανιόλι (6' Μουσάκιο), Ροντρίγκες, Κεσί, Μπίλια, Μποναβεντούρα, Σούσο, Κουτρόνε (67' Κάλινιτς), Τσαλχάνογλου.

Σασουόλο (Μπέπε Ιακίνι): Κονσίλι, Λέμος, Ατσέρμπι, Πελούζο, Λιρόλα, Ματσιτέλι, Σένσι (58' Κασάτα), Μισιρόλι, Ροτζέριο (67' Ντελ' Ορκο), Μπεράρντι (54' Ραγκούζα), Πολιτάνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα