Μίλαν - Ιντερ 0-0

Gazzetta team
Μίλαν - Ιντερ 0-0

bet365

Η Μίλαν ήταν εκείνη που ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει για την 4η θέση, όμως η Ιντερ ήταν ανώτερη και αν ο Ικάρντι δεν έχανε τα άχαστα, θα είχει νίκη στο derby (0-0).

Οι Rossoneri είχαν απόλυτη ανάγκη τη νίκη για να μειώσουν στους 5 βαθμούς από την 4η θέση και την Ιντερ, όμως αυτό δεν έμελλε να γίνει ποτέ. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήταν εξαντλημένη από την υπερπροσπάθεια με την Γιουβέντους πριν μερικές μέρες και είδε την Ιντερ να είναι ανώτερη, να έχει πολλές ευκαιρίες και από ένα οφσάιντ για εκατοστά και δύο ευκαιρίες σε κενό τέρμα από τον Ικάρντι να μην σκοράρει. Στο +2 από την 5η θέση και την Λάτσιο είναι πλέον οι Nerazzurri, που είχαν δοκάρι με τον Πέρισιτς.

Από νωρίς φάνηκε ότι η Μίλαν δεν πατά καλά και για εκείνη φάνηκε η απουσία του Λούκας Μπίλια. Στα πρώτα λεπτά οι τυπικά γηπεδούχοι δεν πλήρωσαν ένα blackout στην άμυνα και ένα αριστερό από τον Μπρόζοβιτς και στο 18' ο Ντοναρούμα σταμάτησε τον Καντρέβα. Στο 22' η Μίλαν έχασε την καλύτερη ευκαιρία της στον αγώνα όταν μετά το φάουλ του Τσαλχάνογλου ο Μπονούτσι πήρε την κεφαλιά και ο Χαντάνοβιτς έκανε εκπληκτική πραγματικά επέμβαση χαμηλά στη γωνία κρατώντας το 0-0. Στο 29' η ομάδα του Σπαλέτι είχε νέα φάση αλλά το σουτ του Πέρισιτς στην κόντρα μπλόκαρε ο Ντοναρούμα. Στο 38' της Ιντερ πίστεψαν ότι προηγήθηκαν μετά το γκολ του Ικάρντι όμως ύστερα από χρήση VAR διαπιστώθηκε ότι μετά την πάσα του Καντρέβα ήταν ένα εκατοστό πιο μπροστά.

Η επανάληψη ξεκίνησε με ευκαιρία για την Ιντερ καθώς στο 48' από μια κακή σέντρα από τον Πέρισιτς η μπάλα πήγε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και ακολούθησαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με το μακρινό σουτ του Καντρένα στο ίδιο λεπτό για την ομάδα του Σπαλέτι και με τους Κεσί (50') και Κουτρόνε (52') για τους Rossoneri. Στο 56' χάθηκε για την Ιντερ μία από τις ευκαιρίες των τελευταίων ετών με τον Ικάρντι να πλασάρει άουτ σε κενό τέρμα μετά την πάσα του Καντρέβα και στο 65' ο Ντοναρούμα έβαλε τα γάντια του στο γύρισμα του Πέρισιτς. Στο τελευταίο 20λεπτο η κούραση ήταν ακόμα πιο έντονη για την Μίλαν, η οποία από το 69' ήταν σαν να παίζει με δέκα αφού στο ματς πέρασε ο Κάλινιτς. Στο 93', στην τελευταία φάση του αγώνα, κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι σε κενό τέρμα ο Ικάρντι έστειλε ξανά την μπάλα άουτ και ότι το 0-0 παρέμεινε ως το τελικό...

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μοντολίβο (69' Μοντολίβο), Κεσί, Μποναβεντούρα (81' Μπορίνι), Τσαλχάνογλου, Σούσο, Κουτρόνε (69' Κάλινιτς).

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Κανσέλο, Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Ραφίνια (71' Μπόρχα Βαλέρο), Καντρέβα (78' Εντερ), Πέρισιτς, Ικάρντι.


Τεσσάρα η Τορίνο, μοιρασιά στην Βερόνα
Με τον Αντρέα Μπελότι να πετυχαίνει χατ-τρικ η Τορίνο νίκησε εντός έδρας 4-1 την Κροτόνε και την άφησε στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την ίδια στιγμή Κιέβο και Σασουόλο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Βερόνα. Ασχημα τα πράγματα για την Ελλάς, η οποία ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 εκτός έδρας από την ήδη υποβιβασμένη, Μπενεβέντο [δύο γκολ ο Ντιαμπατέ], και παρέμεινε στην 19η θέση της Serie A και σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα