Βήμα Ευρώπης η Σαμπντόρια! (vids)

Gazzetta team
Βήμα Ευρώπης η Σαμπντόρια! (vids)

bet365

Σε ένα δυνατό ματς στο Μπέργκαμο η Σαμπντόρια επιβλήθηκε 1-2 της Αταλάντα και έκανε τεράστιο βήμα Ευρώπης. Νίκες για Φιορεντίνα, Τζένοα.

Πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη της 7ης θέσης [που υπό προϋποθέσεις θα οδηγήσει στο Europa League] πέτυχε η ομάδα του Μάρκο Τζανπάολο, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της άμεσης ανταγωνίστριας, Αταλάντα, με 1-2. Οι Γενοβέζοι προηγήθηκαν με τον Καπράρι στο φινάλε του πρώτου μέρους και παρότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ραφαέλ Τολόι στο 67', πήραν το πολύτιμο τρίποντο [έπιασαν την αντίπαλό τους στους 47 βαθμούς] με ωραίο τελείωμα με λόμπα του Ντούβαν Ζαπάτα στο 92' για το τελικό 1-2.


Στα άλλα ματς, η Φιορεντίνα πέρασε με 0-2 από την έδρα της Ουντινέζε, την οποία υποχρέωσε στην 7η σερί ήττα, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το σκορ για τους Viola άνοιξε στο 29' με πέναλτι ο Ζορντάν Βερετού και στο 71' ο Τζιοβάνι Σιμεόνε διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Νίκη στις καθυστερήσεις πήρε και η Τζένοα, η οποία είχε προηγηθεί της Κάλιαρι με γκολ του Λαπαντούλα (53') για να ισοφαρίσουν στο 62' οι Σάρδοι με πέναλτι του Νικολό Μπαρέλα. Τη νίκη στους Γενοβέζους χάρισε στο 94' ο Ντάβιντε Μπιράσκι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα