Ουντέρ: «Απέρριψα την Μάντσεστερ Σίτι»

Gazzetta team
Ουντέρ: «Απέρριψα την Μάντσεστερ Σίτι»

bet365

Ο Τσενγκίζ Ουντέρ αποκάλυψε ότι απέρριψε την Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό της Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι.

Η Ρόμα ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το Champions League και ο Τσενγκίζ Ουντέρ παραχώρησε συνέντευξη στην Spor Arena Plus.

«Αν έπαιζα σε μία από τις μεγάλες ομάδες δεν θα μπορούσα να περιμένω τέτοια μεταγραφή. Νιώθω τυχερός που έπαιζα στην Μπασάκσεχιρ. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που δούλεψα με τον Αβτσί (σ.σ. τεχνικός της Μπασάκσεχιρ). Μου έδωσε την ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά. Βρέθηκα στην εθνική και με είδαν στο εξωτερικό», τόνισε αρχικά ο Τούρκος εξτρέμ.

«Είχα πρόταση από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν συμφώνησα. Το πρότζεκτ της Ρόμα με τράβηξε περισσότερο. Η νοοτροπία του προπονητή ήταν πολύ σημαντική, όπως και του συλλόγου. Με την πώληση του Σαλάχ θα είχα την ευκαιρία μου. Ήμουν ενθουσιασμένος όταν συνάντησα τον Μόντσι και τον Τότι, με τον οποίο θα ήθελα πολύ να παίξω. Ο Μόντσι μου έδειξε πόσο με πιστεύει και μου είπε ότι στο μέλλον θα γίνω σημαντικός παίκτης της Ρόμα. Ο Ντι Φραντσέσκο είναι πολύ καλός προπονητής και μου δείχνει εμπιστοσύνη, δίνοντάς μου ευκαιρίες. Η σχέση μας είναι πολύ καλή», συνέχισε ο Ουντέρ.

«Ο Τζέκο είναι μεγάλος σκόρερ. Όσο παίζουμε μαζί τόσο μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Μου δείχνει πριν τα παιχνίδια τις κινήσεις του και η συνεργασία μας βελτιώνεται συνεχώς». Όσο για το ποιος είναι το ίνδαλμά του; «Μεγάλωσα παίζοντας βιντεοπαιχνίδια με τον Μέσι. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα παίξω αντίπαλός του. Σέβομαι τον Ρονάλντο, αλλά ο Μέσι είναι πολύ ιδιαίτερος παίκτης. Για μένα είναι ο κορυφαίος του πλανήτη».

Τέλος, κλήθηκε να επιλέξει τους παίκτες για τη δική του καλύτερη 11άδα. Αυτοί είναι: Άλισον, Ντάνι Άλβες, Σέρχιο Ράμος, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Μόντριτς, Νταβίντ Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Σαλάχ, Μέσο, Κριστιάνο Ρονάλντο

 

SERIE A Τελευταία Νέα