Ιντερ - Βερόνα 3-0

Gazzetta team
Ιντερ - Βερόνα 3-0

bet365

Νερατζούρι (3-0 τη Βερόνα) και Λατσιάλι (6-2 τη Μπενεβέντο) εκμεταλλεύτηκαν τη γκέλα της Ρόμα και την πλησίασαν στη μάχη της 4άδας. Νίκες για Αταλάντα, Φιορεντίνα, Τορίνο.

Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή της Serie A η Ιντερ είχε ξεσπάσει με το εντυπωσιακό 5-0 επί της Σαμπντόρια στη Γένοβα, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ικάρντι με τέσσερα γκολ. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο αρχηγός πρόσθεσε άλλα δύο και οι Νερατζούρι καθάρισαν εύκολα, όπως αναμενόταν, τη Βερόνα και πλησίασαν στο -2 την 3η Ρόμα, έχοντας και ματς λιγότερο. Το ματς τελείωσε από πολύ νωρίς, αφού στο 1ο λεπτό ο Πέρισιτς με... πλάγιο έβγαλε τετ α τετ τον Ικάρντι, ο οποίος έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά μετά, στο 13', ο Μπρόζοβιτς βρήκε ωραία τον Πέρισιτς και αυτός κοντρόλαρε και εκτέλεσε για το 2-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο. Το ματς ήταν ένας μονόλογος των Μιλανέζων, οι οποίοι στο 49' έφτασαν στο 3-0 με τον Ικάρντι από κοντά, με τη Βερόνα να έχει την καλύτερη της στιγμή στο 72' με το δοκάρι του Φάρες. Στο 83' είχε δοκάρι και η Ιντερ με τον Καντρέβα, ο οποίος ακόμη ψάχνει το πρώτο του γκολ για φέτος, με το ματς να ολοκληρώνεται με την αποβολή του τερματοφύλακα Νίκολας στο 90' για φάουλ στον Εντερ.

Γιουβέντους - Μίλαν! Με υψηλές αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ντ'Αμπρόζιο (59' Σαντόν), Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Καντρέβα, Ραφίνια (75' Μπόρχα Βαλέρο), Πέρισιτς, Ικάρντι (65' Εντερ).

Βερόνα (Φάμπιο Πέκια): Νίκολας, Φεράρι (57' Μπιανκέτι), Καράτσιολο, Βούκοβιτς, Σουπραγέν, Ααρονς (65' Βέρντε), Ρόμουλο, Μπούχελ, Καλβάρο, Φάρες, Πέτκοβιτς (79' Τσέρτσι).


Εξάσφαιρη Λάτσιο!
Η Λάτσιο είδε το εντός έδρας ματς με την Μπενεβέντο να παίρνει περίεργη τροπή, όμως μέσα σε 20 λεπτά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και με το 6-2 σε βάρος των νεοφώτιστων κρατήθηκε κολλητά στην 4άδα. Στο 7' ο keeper των φιλοξενούμενων είδε κόκκινη και στο 19' ο Φελίπε Αντερσον έδωσε πάρε-βάλε τον Ιμόμπιλε για το 1-0, όμως οι Stregoni έκαναν απίθανα πράγματα με δέκα, γυρίζοντας το ματς με τη φαουλάρα του Κατάλντι (23') και το τελείωμα του Γκιλιέρμε (51') μετά την τρομερή προσπάθεια του Λομπάρντι (1-2). Στα τελευταία 30 λεπτά όμως η ομάδα του Ιντζάγκι έκανε τη δουλειά μετατρέποντας το παιχνίδι σε party. Στο 60' ο Καϊσέδο με σουτ και στο 66' ο Ντε Βράι με κεφαλιά έφεραν το σκορ στο 3-2 και ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε με τον Ιμόμπιλε να βάζει δεύτερο γκολ στο 68' σε τετ-α-τετ, τον Λούκας να κάνει τρελό curler στο 83' και τον Λουίς Αλμπέρτο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 91' για το τελικό 6-2.

Βλέπει πάντα Ευρώπη η Αταλάντα
Η Ουντινέζε έβαλε δύσκολα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει αποτέλεσμα, επιβεβαιώνοντας ότι έχει διάφορα προβλήματα παρά το καλό ξεκίνημα του Μάσιμο Οντο στον πάγκο της. Αυτό, φυσικά, ουδόλως απασχολεί τους Μπεργκαμάσκι, οι οποίοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, πίεσαν στο πρώτο 45λεπτο και πήραν τελική τη νίκη στο δεύτερο. Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι άνοιξε το σκορ στο 68' με την κεφαλιά του Πετάνια μετά τη σέντρα του Γκόμες, για να έρθει το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, στο 74' με το σουτ του Μαζιέλο μετά τη λάθος απομάκρυνση της άμυνας.

Μύρισε Ευρώπη για Φιορεντίνα
Η 7η θέση στην Ιταλία είναι εξαιρετικά πιθανό να δώσει εισιτήριο για το Europa League και η πορεία που έχει τελευταία η Φιορεντίνα, δείχνει ότι μπορεί να το χτυπήσει. Με το 2-0 επί της Κροτόνε οι Βιόλα έφτασαν τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και μάλιστα έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν και το πιο δύσκολο πρόγραμμα και με τα τρία ματς να είναι εντός. Το ωραίο για την ομάδα ήταν ότι σκόραραν οι δύο ταλαντούχοι επιθετικοί της. Ντιέγκο Σιμεόνε και Ενρίκο Κιέζα είχαν αγωνιστεί μαζί τη σεζόν 2002-'03 (Λάτσιο), αλλά δεν είχαν βάλει γκολ στο ίδιο παιχνίδι, κάτι που έκαναν τώρα οι γιοι τους. Στο 3' ο Τζιοβάνι Σιμεόνε άνοιξε το σκορ με πλασέ από ριμπάουντ, ενώ ο Φεντερίκο Κιέζα (62') έκρυψε το τόπι στο 1-2 με τον Σαπονάρα πριν το τελειώσει, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 57' (Καπουάνο). Η Κροτόνε έχει μείνει με μία μόνο νίκη σε οκτώ αγωνιστικές και παραμένει εντός υποβιβασμού.

Ξέσπασε η Τορίνο
Το Κάλιαρι-Τορίνο είχε καλό ρυθμό, ένταση και ευκαιρίες εκατέρωθεν από τα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρνει κάποια εκ των δύο να βρει δίχτυα στο πρώτο μέρος. Τα γκολ, τελικά, ήρθαν μαζεμένα στο δεύτερο και ήταν όλα για τη Γκρανάτα, η οποία έφυγε από τη Σαρδηνία με μεγάλη νίκη (0-4), παίρνοντας λίγο τα πάνω της. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι άνοιξε το σκορ στο 61' από την κοντινή προσπάθεια του Ιάγκο Φαλκέ μετά το δοκάρι του Μπελότι, για να γίνει το 0-2 στο 65' από τον Λιάγιτς μετά το γύρισμα του Ιάγκο Φαλκέ. Η Κάλιαρι... παραδόθηκε και η Τορίνο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον Ανσάλντι να γράφει το 0-3 στο 79' με σουτ εντός περιοχής και αφού πρώτα απέφυγε... τρεις αντιπάλους, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-4 στο 87' από τον Ομπι, στον οποίο έδωσε έτοιμο γκολ ο Μπελότι που βγήκε τετ α τετ και προτίμησε να πασάρει.

Παλικαρίσιος βαθμός για SPAL
Η SPAL δούλεψε πολύ σκληρά για τον βαθμό στο Luigi Ferraris, όπου πήρε 1-1 από την Τζένοα παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Στο 30' δόθηκε αμφισβητούμενο πέναλτι και κόκκινη σε βάρος του Βικάρι υπέρ των γηπεδούχων και ο Λαπαντούλα έκανε το 1-0 από τα 11 βήματα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως, η ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσι βρήκε το γκολ στο 60' με τον Λατσάρι και κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα