Ετοιμος με Μίλαν ο Κιελίνι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Καλά είναι τα νέα για την Γιουβέντους από την προπόνηση καθώς ο Τζόρτζιο Κιελίνι έβγαλε το ομαδικό πρόγραμμα και είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Μίλαν.
Bianconeri και Rossoneri παίζουν το Σάββατο (31/03) για την Serie A Και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sky Italia, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε ένα καλό νέο. Αυτό γιατί ο σέντερ-μπακ, Τζόρτζιο Κιελίνι, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και πιθανότατα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα στο Allianz-Stadium του Τορίνο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
