Νάπολι - Τζένοα 1-0

Gazzetta team
Νάπολι - Τζένοα 1-0

bet365

Με γκολ του Αλμπιόλ οι Παρτενοπέι νίκησαν (1-0) την Τζένοα και έβαλαν ξανά φωτιά στη μάχη του τίτλου, την ίδια ώρα που η Λάτσιο έμενε στο 1-1 με την Μπολόνια.

Μετά το δώρο που έκανε η Γιουβέντους με την απίθανη γκέλα κόντρα στη Σπαλ, θα περίμενε κανείς ότι η Νάπολι θα έμπαινε στο ματς έτοιμη να ισοπεδώσει την Τζένοα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Λάζοβιτς στο 11'. Λίγα λεπτά μετά, στο 15', οι Παρτενοπέι απάντησαν με την ευκαιρία του Μέρτενς και στο 20' στάθηκαν άτυχοι αφού έχασαν με τραυματισμό τον Χάμσικ, τον οποίο αντικατέστησε ο Ζιελίνσκι. Το ματς ήταν ανοιχτό και στο 34' ο Σπόλι, μετά το κόρνερ του Χίλεμαρκ, αστόχησε μόνος με κεφαλιά από κοντά, για κλείσει το πρώτο μέρος με δύο ευκαιρίες της Νάπολι. Η πρώτη στο 40' με τον Αλαν να μην σκοράρει μετά την πάσα του Μέρτενς ενώ στο 44' ο Ινσίνιε πήγε για το 1-0 με... κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Εκεί κατέληξε και από το σουτ του Μέρτενς στο 51', με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να πιέζει όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα. Τα λεπτά, βέβαια, περνούσαν και το 0-0 παρέμενε προκαλώντας άγχος στις εξέδρες του San Paolo, μέχρι που ήρθε το 72ο λεπτό: Κόρνερ του Καγιεχόν, κεφαλιά του Αλμπιόλ στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα στα δίχτυα και το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος, με αποτέλεσμα η Νάπολι να μπει και πάλι δυνατά στη μάχη για την κατάκτηση του scudetto!

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί, Αλαν, Ζορζίνιο, Χάμσικ (20' Ζιελίνσκι), Καγιεχόν (86' Ρογκ), Μέρτενς (82' Μίλικ), Ινσίνιε.

Τζένοα (Ντάβιντε Μπαλαρντίνι): Περίν, Μπιράσκι, Σπόλι, Ζουκάνοβιτς, Ρόζι (78' Ρόσι), Λάζοβιτς (61' Τααράμπ), Μπερτολάτσι, Χίλεμαρκ, Λασάλτ, Πάντεφ (67' Ριγκόνι), Γκαλαμπίνοφ.

Наполи - Дженоа | Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Γκέλα η Λάτσιο, εκτός τετράδας!
Η Λάτσιο έμεινε στο... Κίεβο και στην πρόκριση στους «8» του Europa League, καθώς εντός συνόρων έμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη. Οι Λατσιάλι παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 εντός έδρας στη Μπολόνια και βρέθηκαν στο -1 από την 4η Ιντερ (ματς λιγότερο οι νερατζούρι). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Η σουτάρα του Γκονζάλες τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ο Βέρντι πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το 1-0. Η Λάτσιο απάντησε και στο 16' έφερε το ματς στα ίσα με άψογο πλασέ του Λέιβα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά δεν είχαν ουσία για το κάτι παραπάνω, αφού Ιμόμπιλε και Φελίπε Αντερσον σε τρεις περιπτώσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Лацио - Болонья. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

SERIE A Τελευταία Νέα