Κροτόνε - Ρόμα 0-2

Gazzetta team
Κροτόνε - Ρόμα 0-2

bet365

Με γκολ των Ελ Σαράουι και Ναϊνγκολάν οι Τζαλορόσι πέρασαν από την έδρα της Κροτόνε (0-2) και είναι πάντα στην 3η θέση της Serie A.

Η νίκη επί της Νάπολι στο San Paolo ήταν τελικά αυτό που χρειαζόταν η Ρόμα ώστε να πάρει τα πάνω της. Και από την στιγμή που ήρθε και η πρόκριση στους "8" του Champions League, οι Τζαλορόσι δεν γινόταν να στραβοπατήσουν στο Ezio Scida. Και δεν στραβοπάτησαν. Η ομάδα του Βάλτερ Τζένγκα το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά οι Ελ Σαράουι και Ναϊνγκολάν έδωσαν το τρίποντο στους Ρωμαίους, οι οποίοι είναι πάντα στην 3η θέση και συνεχίζουν με στόχο να παραμείνουν εκεί.

Σκόραρε ο Μήτρογλου οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα Μαρσέιγ - Λυών; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Κροτόνε ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και δημιούργησε προβλήματα στη δημιουργία της Ρόμα, η οποία δυσκολεύοταν να βγει σωστά μπροστά. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο 22' αφού έχασαν τον Ναλίνι με τραυματισμό και σταδιακά οι Τζαλορόσι ανέβηκαν και πήραν τον έλεγχο. Στο 34' η Κροτόνε πλησίασε στο γκολ αλλά ο Στόιαν σούταρε άουτ από πολύ καλή θέση, στο 37' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ζέρσον και τελικά το 0-1 για τους Ρωμαίους ήρθε στο 39', όταν ο Κολάροβ σέντραρε και ο Ελ Σαράουι από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 51', ο Τζέκο είχε ευκαιρία για το 0-2 αλλά δεν το έκανε και στο 56' ο Φάσιο έχασε την μπάλα από τον Τρότα αλλά ο Αλισον τον σταμάτησε στο τετ α τετ και κράτησε μπροστά την Ρόμα. Η ομάδα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο είχε κάποια μικροπροβλήματα αλλά στο 75' καθάρισε το ματς, με τον Ναϊνγκολάν να γράφει το 0-2 με σουτ από τα 20 μέτρα.

Κροτόνε (Βάλτερ Τζένγκα): Κόρντατς, Φαραόνι, Τσεκερίνι, Καπουάνο, Μαρτέλα, Μπενάλι, Μαντραγκόρα, Στόιαν (71' Σίμι), Ρίτσι, Τρότα, Ναλίνι (22' Μπαρμπέρις) (77' Κροτσιάτα).

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Μπρούνο Πέρες, Φάσιο, Ζουάν Ζέσους, Κολάροβ, Πελεγκρίνι (66' Στρούτμαν), Γκοναλόνς, Ναϊνγκολάν, Ζέρσον (71' Φλορέντσι), Τζέκο, Ελ Σαράουι (83' Ουντέρ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα