Γιουβέντους - Αταλάντα 2-0

Gazzetta team
Γιουβέντους - Αταλάντα 2-0

bet365

Ο Αργεντίνος σκόραρε και έδωσε ασίστ, με τους Μπιανκονέρι να παίρνουν (2-0) το εξ αναβολής με την Αταλάντα και να είναι φαβορί για το 7ο σερί scudetto!

Η ευκαιρία ήταν πολύ μεγάλη για να χαθεί και δε χάθηκε. Η Γιουβέντους μπορούσε να πάρει καλό προβάδισμα από τη Νάπολι και ακριβώς αυτό έκανε, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ιγουαΐν. Ο Αργεντίνος φορ έβαλε ακόμη ένα γκολ και έδωσε ακόμη μία ασίστ, για τον Ματουιντί αυτή τη φορά, με αποτέλεσμα στο Τορίνο να αισθάνονται ότι πλησιάζει ακόμη ένα πρωτάθλημα αφού είναι στο +4 με 10 αγωνιστικές να απομένουν και με το ματς με τη Νάπολι να είναι στο Allianz Stadium. Στις 12 σερί νίκες στη Serie A έφτασε η Κυρία, η οποία έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ στις τελευταίες 15 αγωνιστικές, στο -6 από την 6η Μίλαν έμειναν οι Μπεργκαμάσκι...

Η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του ματς, πήγε να φτιάξει κάποιες καλές φάσεις αλλά τα τελειώματα ήταν άσχημα. Στο 29', πάντως, όλα έγιναν όπως έπρεπε. Αρχικά η... επέλαση του Ντάγκλας Κόστα που επιβεβαίωσε ότι δεν πιάνεται σε ανοιχτό γήπεδο και έδωσε την πάσα στον Ιγουαΐν, ο οποίος βρέθηκε σε θέση για γκολ και το έκανε (1-0). Ο Αργεντίνος θα μπορούσε να σκοράρει και στο 43' με ωραία κίνηση και πλασέ που έφυγε άουτ, για να απειλήσει η Αταλάντα στο 49' με την κεφαλιά του Μαντσίνι, μετά το κόρνερ του Ιλιτσιτς, που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Οι προπονητές άρχισαν σιγά-σιγά τις αλλαγές και στο 64' η Γιούβε είχε δοκάρι σε τετ α τετ του Ντάγκλας Κόστα, για να ακολουθήσει στο 67' η διπλή χαμένη ευκαιρία των Ντιμπάλα-Πιάνιτς. Στο 79' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαντσίνι για φάουλ στον Κιελίνι, για να τελειώσει ουσιαστικά το ματς στο 81': Ο Ντιμπάλα στον Ιγουαΐν, αυτός στον Ματουιντί και ο Γάλλος πλάσαρε σωστά τον Μπερίσα, κλειδώνοντας το τρίποντο και το +4 για τους Μπιανκονέρι.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ (50' Ντε Σίλιο), Μπενάτια, Κιελίνι, Ασαμόα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (78' Μπαρτσάλι), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (62' Αλεξ Σάντρο), Ιγουαΐν.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Τολόι, Μαντσίνι, Παλομίνο, Χάτεμπερ (70' Κορνέλιους), Ντε Ρουν, Χάας (57' Σπινατσόλα), Γκόσενς (65' Πετάνια), Κριστάντε, Ιλιτσιτς, Γκόμες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα