Ρόμα - Τορίνο 3-0

Gazzetta team
Ρόμα - Τορίνο 3-0

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς άνοιξε το σκορ, οι Ντε Ρόσι-Πελεγκρίνι το ανέβασαν και η Ρόμα με το 3-0 επί της Τορίνο παρέμεινε στην 3η θέση της Serie A.

Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Νάπολι και λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την Σαχτάρ για να προκριθούν στους "8" του Champions League, οι Τζαλορόσι έκαναν ακόμη ένα βήμα για να βρίσκονται σε αυτή τη διοργάνωση και του χρόνου. Με τον Μανωλά να ντύνεται σκόρερ και τους Ντε Ρόσι-Πελεγκρίνι να βρίσκουν κι αυτοί δίχτυα, η ομάδα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο έκανε αυτό που έπρεπε στο δεύτερο 45λεπτο και διατήρησε την 3η θέση, πηγαίνοντας στο +4 από την Λάτσιο και στο +5 από την Ιντερ, περιμένοντας τα κυριακάτικα παιχνίδια τους.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Ρωμαίοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ήταν απαραίτητα καλοί. Οσο περνούσε η ώρα, μάλιστα, η Τορίνο πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν αυτή που έγινε πιο απειλητική, κυρίως με τους Ιάγκο Φαλκέ και Ακουα, αλλά ο Αλισον ήταν όπως πάντα σωστός όποτε χρειάστηκε να επέμβει και να κρατήσει το 0-0. Αυτό παρέμεινε μέχρι και το 56', όταν η άμυνα της Γκρανάτα δεν κατάφερε να απομακρύνει μετά την εκτέλεση κόρνερ και ο Φλορέντσι σέντραρε από την άλλη πλευρά, για να κάνει το 1-0 ο Μανωλάς με ωραία κεφαλιά. Η Ρόμα πήρε τα πάνω της, βρήκε χώρους για να πλησιάσει στο δεύτερο γκολ σε αντεπιθέσεις και τελικά το πέτυχε στο 73' με την κοντινή προσπάθεια του Ντε Ρόσι μετά την ασίστ του Ναϊνγκολάν με το κεφάλι, κλειδώνοντας το τρίποντο. Απλά στο 93', για να κλείσει πανηγυρικά η βραδιά στο Olimpico, ο Βέλγος έδωσε μια ασίστ και στον Πελεγκρίνι, για να ολοκληρώσει αυτός την αντεπίθεση γράφοντας το τελικό 3-0.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Ζουάν Ζέσους, Κολάροβ, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι (84' Πελεγκρίνι), Στρούτμαν (89' Γκοναλόν), Ουντέρ (76' Ζέρσον), Σικ, Ελ Σαράουι.

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Ντε Σιλβέστρι (71' Μπαρέκα), Ν'Κουλού, Μορέτι, Ανσάλντι, Ακουα (80' Εντέρα), Ρινκόν, Μπαζέλι, Ιάγκο Φαλκέ (68' Νιανγκ), Μπελότι, Μπερενγκέρ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα