Σπαλ - Μπολόνια 1-0

Gazzetta team
Σπαλ - Μπολόνια 1-0

bet365

Με γκολ του Γκράσι η νεοφώτιστη νίκησε την Μπολόνια (1-0) και είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας και ματς περισσότερο.

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Κροτόνε πριν μία εβδομάδα ανανέωσε τις ελπίδες της Σπαλ για παραμονή και τώρα αυτή εντός έδρας επί της Μπολόνια δίνει έξτρα πίστη. Το ματς άρχισε όσο πιο στραβά γινόταν για την Μπολόνια, αφού στο 8' έχασε με τραυματισμό τον Πόλι (μπήκε ο Ντονσά) και στο 10' έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γκονζάλες για το φάουλ στον Αντενούτσι. Παίζοντας με περισσότερους παίκτες από τόσο νωρίς, η Σπαλ πήρε τον έλεγχο και είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο μέρος, με τους Βιβιάνι-Γκράσι-Λατσάρι να μην τα καταφέρνουν όμως. Το γκολ που άξιζαν οι γηπεδούχοι μπήκε τελικά στο 48' με το ωραίο σουτ του Γκράσι μετά την προσπάθεια της άμυνας να απομακρύνει, για να κρατήσει στη συνέχεια το 1-0 η Σπαλ (για την οποία αποβλήθηκε στο 93' ο Ματιέλο), διατηρώντας αμείωτες τις ελπίδες της για αποφυγή του υποβιβασμού. Χάρη και στον Ντέστρο πάντως, ο οποίος στο 94' κατάφερε προ κενής εστίας να... μην κάνει το 1-1.

Λάτσιο - Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

 

SERIE A Τελευταία Νέα