Σασουόλο - Λάτσιο 0-3

Gazzetta team
Σασουόλο - Λάτσιο 0-3

bet365

Η Λάτσιο κέρδισε με 3-0 την Σασουόλο και μπήκε ξανά στην τετράδα. Νίκες για Σαμπντόρια, Φιορεντίνα και Βερόνα.

Η Λάτσιο προσπέρασε ξανά την Ίντερ και ανέβηκε στην τετράδα, καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς επιβλήθηκε με 3-0 της Σασουόλο. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 7’ με γκολάρα του Σέρβου και είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη συνέχεια.

Στο 31’ τελείωσαν τα πάντα, όταν ο Ιμόμπιλε σκόραρε με – αμφισβητούμενο – πέναλτι για το 0-2, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκανε και το 0-3 με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι άργησαν να ξυπνήσουν, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το ματς με δέκα παίκτες. Στο 54’ αποβλήθηκε ο Μπεράρντι για τους γηπεδούχους, ενώ στο 62’ τον ακολούθησε ο Μάρουσιτς για την Λάτσια, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ρόμα – Μίλαν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επέστρεψε στις νίκες η Σαμπντόρια
Η Σαμπντόρια αντέδρασε στην ήττα από τη Μίλαν, επέστρεψε στις νίκες, έμεινε στις ευρωπαϊκές θέσεις, διατηρώντας τη διαφορά των τριών βαθμών από τους ροσονέρι (με ματς περισσότερο). Οι Γενοβέζοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, εκμεταλλεύθηκαν τη δύναμη της έδρας κι επικράτησαν 2-1 της Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν καλή ευκαιρία με τον Γιανκτο, όμως το σουτ βρήκε στο δοκάρι. Μάλιστα, πριν τη συμπλήρωση του 25λεπτου είχαν ακόμα μια δυνατή ευκαιρία με τον Ντανίλο! Η Σαμπντόρια αντέδρασε και στο 35' ο Σιλβεστρ άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη η Ουντινέζε πίεσε, είχε μια καλή ευκαιρία με τον Φοφανα, χωρίς όμως να φτάσει στην ισοφάριση. Πιο αποτελεσματική η γηπεδούχος πέτυχε το 2-0 στο 83' με τον Ζαπάτα. Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Σιλβεστρ.

Καθάρισε με Μπιράγκι
Επιστροφή στις νίκες για τη Φιορεντίνα, η οποία υποδέχθηκε την Κιέβο και επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπιράγκι από νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 6' με πολύ ωραίο σουτ στο παραθυράκι μετά την πάσα του Αστόρι άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια οι Βιόλα κράτησαν μάλλον εύκολα το προβάδισμα. Η Κιέβο, άλλωστε, ήταν πολύ κακή στο πρώτο 45λεπτο και -αν και βελτιωμένη- όχι τόσο καλή όσο θα έπρεπε στο δεύτερο προκειμένου να φύγει με αποτέλεσμα από το Artemio Franchi, με τις καλύτερες ευκαιρίες να ανήκουν στη Φιορεντίνα αλλά οι Σιμεόνε, Βερετού και Χιλ Ντίας δεν τις αξιοποίησαν.

«Ταύρος» η Βερόνα!
Η Ελλάς φιλοξένησε την Τορίνο και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1, πράγμα που σημαίνει ότι έχει καταφέρει να μειώσει στο -2 από την παραμονή! Το ματς άρχισε ιδανικά για τους Βερονέζους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 12' με την κοντινή κεφαλιά του Βαλότι μετά το κόρνερ του Βέρντε. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, με την Τορίνο να μπαίνει δυνατά στο δεύτερο και να ισοφαρίζει στο 49' με τον Νιανγκ, ο οποίος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση που άρχισαν οι Μπελότι-Ιάγκο Φαλκέ (1-1). Ολα έδειχναν, όπως έπαιζαν οι δύο ομάδες, ότι το σκορ δεν άλλαζε αλλά στο 77' ο Βαλότι, ξανά, αντέδρασε γρήγορα μετά την απόκρουση του Σιρίγκου σε σουτ του Πέτκοβιτς, δίνοντας πολύτιμη νίκη στη Βερόνα.

Περισσότερα σε λίγο...

 

SERIE A Τελευταία Νέα