Μίλαν: «Τα οικονομικά είναι καλά»

Μίλαν: «Τα οικονομικά είναι καλά»

Gazzetta team
Μίλαν: «Τα οικονομικά είναι καλά»

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Yonghong Li, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει «αναξιόπιστα» τα ρεπορτάζ που βγήκαν για τα οικονομικά του club. «Θέλουν να βλάψουν την ομάδα».

«Τις τελευταίες 48 ώρες τα media έβγαλαν κάποια αναξιόπιστα ρεπορτάζ, τα οποία έχουν σκοπό να βλάψουν την ομάδα, τις επιχειρήσεις μου την οικογένειά μου και εμένα» αναφέρεται στο κείμενο που ανέβηκε στο site των Rossoneri. «Από τότε ποπυ αγόρασα την Μίλαν, αντιμετώπισα κάθε είδους δυσκολία και τέθηκα υπό πίεση. Υστερα από αυτές τις φήμες και τις αναξιόπιστες ιστορίες, θέλω να δημιουργήσω μια ήρεμη ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα. Δεν καταλαβαίνουμε τι έχουν στόχο να καταφέρουν αυτές οι φήμες, όμως έφτασαν σε ένα σημείο που κάνουν ζημιά στον σύλλογο. Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά, ξεκαθαρίζω ότι ότι η κατάσταση με τα οικονομικά μου είναι απόλυτα υγιής και ότι οι δουλείες μου και το club λειτουργούν κανονικά. Ελπίζω να δίνεται βάση σε τέτοια νέα που δεν είναι αληθή αλλά σε αυτό που μετρά για όλους εμάς, τη βελτίωση της ομάδας και τη στήριξη του Τζενάρο Γκατούζο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να φέρουμε το club ξανά στην κορυφή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα