Τορίνο - Γιουβέντους 0-1

Δημήτρης Βέργος
Τορίνο - Γιουβέντους 0-1

bet365

Η Γιουβέντους νίκησε για 17η φορά στις τελευταίες 20 αναμετρήσεις την Τορίνο (0-1), πανηγυρίζοντας άλλη μία επικράτηση σε Derby della Mole και συνεχίζει να ασκεί πίεση στη Νάπολι στην κορυφή της Serie A.

Ντέρμπι μόνο στα... χαρτιά έχει καταντήσει αυτό μεταξύ της Τορίνο και της Γιουβέντους. Μπορεί να ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά με 17 νίκες στις 20 τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι στην «Γκρανάτα», η Γιουβέντους είναι με διαφορά το απόλυτο αφεντικό στο Τορίνο.

Συν τοις άλλοις, το κίνητρο ήταν τεράστιο για τους παίκτες του Αλέγκρι καθώς πέρα από το γόητρο, «καιγόντουσαν» για το τρίποντο που θα τους έδινε τη δυνατότητα να συνεχίζουν να πιέζουν τη Νάπολι στην κορυφή της Serie A. Και τα κατάφεραν, καθώς το 0-1 επί της συμπολίτισσας «Τόρο» βοήθησε τη «Γιούβε» να προσπεράσει τη Νάπολι, η οποία αγωνίζεται αργότερα υποδεχόμενη τη ΣΠΑΛ.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το ντέρμπι δεν ξεκίνησε καλά για τη Γιουβέντους, η οποία πάνω στο τέταρτο του ματς έχασε τον Γκονσάλο Ιγουαΐν με τραυματισμό. Ωστόσο, ο Μπερναρντέσκι που τον αντικατέστησε έκανε τη δουλειά αφού στο 33' από δική του ασίστ ο Σάντρο έγραψε από κοντά το 0-1.

Η Γιουβέντους από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα προσπαθούσε απλά να το διατηρήσει, χωρίς να δέχεται επικίνδυνες φάσεις από την Τορίνο. Μάλιστα έγινε απειλητική μόνο όταν ο Αλέγκρι πέρασε τον Ντιμπάλα στο 66' στη θέση του Ντόουγκλας Κόστα. Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε και φάνηκε ορεξάτος, δημιουργώντας τρεις καλές φάσεις, χωρίς όμως να είναι ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια.

Όπως και να έχει το γκολ του Σάντρο από το πρώτο μέρος αρκούσε στη «Γιούβε» για να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη επί της συμπολίτισσας Τορίνο και να περάσει (προσωρινά τουλάχιστον) στην κορυφή, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Νάπολι...

Обзор матча Торино - Ювентус от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα