Τζένοα - Ιντερ 2-0

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Τζένοα - Ιντερ 2-0

bet365

Μετά το διάλειμμα με τη νίκη επί της Μπολόνια, η Ιντερ επέστρεψε στις ήττες με το 2-0 από την Τζένοα και θα ζήσει με το άγχος ως το τέλος.

Το 2-1 επί της Μπολόνια πριν μία εβδομάδα δεν σήμανε τελικά την αλλαγή πορείας για τους Νερατζούρι αλλά μάλλον σαν μια έκλαμψη θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος δεν είχε ξανά στη διάθεση του τον Ικάρντι, δεν έπεισε με την απόδοση της ότι θα μπορούσε να φύγει νικήτρια από το Luigi Ferraris και τελικά έφυγε χωρίς να πάρει έστω βαθμό, αφού το επικό αυτογκόλ του Ρανόκια και το γκολ του Πάντεφ την καταδίκασαν σε ήττα... Πετάνε με τον Ντάβιντε Μπαλαρντίνι στον πάγκο οι Ροσομπλού, κινδυνεύει να πέσει στην 5η θέση η Ιντερ αν η Λάτσιο νικήσει τη Δευτέρα τη Βερόνα στο Olimpico.

Η Τζένοα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 11' αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι από την σέντρα-σουτ του Πάντεφ. Η αντίδραση της Ιντερ ήρθε λίγο αργότερα με την καλή στιγμή του Καραμό στο 19', για να ακολουθήσει στο 31' η απόκρουση του Περίν στην προσπάθεια του Καντρέβα. Ολα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος, στο οποίο οι Νερατζούρι έδειχναν να έχουν τον έλεγχο, θα έβγαινε χωρίς γκολ αλλά στο 45' ο Ζουκάνοβιτς σέντραρε και η προσπάθεια του Σκρίνιαρ να απομακρύνει κατέληξε σε καραμπόλα στον Ρανόκια και... αυτογκόλ (1-0)!

Στην επανάληψη η Ιντερ με στόχο να πιέσει από νωρίς για να φτάσει στην ισοφάριση και να κυνηγήσει τη νίκη αλλά στο 57'... αγκάλιασε την ήττα. Από το κόρνερ του Χίλεμαρκ ο Λασάλτ έκανε το σουτ αλλά αυτό εξελίχθηκε σε ασίστ για τον Πάντεφ, ο οποίος εκτέλεσε από κοντά τον Χαντάνοβιτς (2-0). Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε άμεσα την πρώτη αλλαγή, με τον Ραφίνια αντί του Βεσίνο, για να ακολουθήσουν και οι άλλες δύο αλλά η Ιντερ δεν απέφυγε το μοιραίο, παρά τις προσπάθειες των Καραμό και Εντερ να την βάλουν ξανά στο παιχνίδι.

Τζένοα (Ντάβιντε Μπαλαρντίνι): Περίν, Ροσετίνι, Σπόλι, Ζουκάνοβιτς, Ρόζι, Μπέσα (56' Ομεόνγκα), Μπερτολάτσι, Χίλεμαρκ, Λασάλτ, Πάντεφ (80' Λάζοβιτς), Γκαλαμπίνοφ (77' Λαπαντούλα).

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Κανσέλο, Ρανόκια, Σκρίνιαρ, Ντ'Αμπρόζιο, Γκαλιαρντίνι, Βεσίνο (62' Ραφίνια), Καντρέβα (77' Πιναμόντι), Μπόρχα Βαλέρο (76' Μπρόζοβιτς), Καραμό, Εντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα