Ιντερ - Κροτόνε 1-1

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ιντερ - Κροτόνε 1-1

bet365

Οι Νερατζούρι συμπλήρωσαν δύο μήνες χωρίς νίκη, αφού έμειναν στο 1-1 και με την Κροτόνε στο Giuseppe Meazza.

Στις 3 Δεκεμβρίου η Ιντερ υποδεχόταν την Κιέβο και της έριχνε 5άρα, απολαμβάνοντας την κορυφή της βαθμολογίας. Προφανώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα φτάναμε στις 3 Φεβρουαρίου -ακριβώς δύο μήνες μετά δηλαδή- και αυτή θα παρέμενε η τελευταία νίκη της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Οι Μιλανέζοι, για τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Ραφίνια, προηγήθηκαν νωρίς αλλά η Κροτόνε του Βάλτερ Τζένγκα απάντησε και πήρε αποτέλεσμα! Παραμένουν στην 4η θέση οι Νερατζούρι αλλά η Ρόμα μπορεί να τους πλησιάσει στο -1 την Κυριακή...

Το ματς άρχισε με την Κροτόνε να πατάει καλά και να δείχνει διάθεση να παίξει πιο ανοιχτά από ό,τι θα περίμενε κανείς. Οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν μπροστά, προσπάθησαν να απειλήσουν και με ένα σουτ του Τρότα, αλλά η Ιντερ τελικά δεν χρειαζόταν πολλά για να προηγηθεί. Αρκούσε το κόρνερ του Μπρόζοβιτς στο 23' και η κεφαλιά του Εντερ (κόντραρε λίγο και στον Φαραόνι) για να γίνει το 1-0. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους, αφού δεν υπήρχε κάποια άλλη αξιόλογη φάση.

Στην επανάληψη η Κροτόνε μπήκε ξανά καλά, προσπάθησε να μεταφέρει το ματς προς την περιοχή των Νερατζούρι και στο 60' ο Τρότα πέρασε, με την μπάλα να βρίσκει και στον Μπόρχα Βαλέρο, την κάθετη για τον Μπαρμπέρις, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα τον Χαντάνοβιτς για το 1-1! Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αντέδρασε άμεσα με την είσοδο του Ραφίνια αντί του Καντρέβα και οι Μιλανέζοι έφτιαξαν δύο πολύ καλές φάσεις (69' και 80') για τον Πέρισιτς, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Και κάπου εκεί τελείωσαν και οι ελπίδες της Ιντερ για νίκη, αφού η Κροτόνε αμύνθηκε σωστά και κράτησε μια πολύτιμη ισοπαλία!

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ντάλμπερτ (74' Ζοάο Κανσέλο), Βεσίνο, Μπόχα Βαλέρο, Μπρόζοβιτς (77' Καραμό), Καντρέβα (64' Ραφίνια), Εντερ, Πέρισιτς.

Κροτόνε (Βάλτερ Τζένγκα): Κορντάζ, Φαραόνι (84' Σίμιτς), Τσεκερίνι, Καπουάνο, Μαρτέλα (58' Πάβλοβιτς), Μπαρμπέρις, Μαντραγκόρα, Μπενάλι, Ρίτσι, Τρότα (77' Στόιαν), Ναλίνι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα