Σορεντίνο: «Θα σταματήσω μετά τα 40 το ποδόσφαιρο»

Σορεντίνο: «Θα σταματήσω μετά τα 40 το ποδόσφαιρο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σορεντίνο: «Θα σταματήσω μετά τα 40 το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Στέφανο Σορεντίνο μιλώντας στην Gazzetta dello Sport ξεκαθάρισε πως θα αποσυρθεί μετά τα 40, ενώ χαρακτήρισε τον Μπουφόν ως Νο 1.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ! Όλη η δράση του αγώνα! (21+)

Ο 38χρονος τερματοφύλακες, ο οποίος πέρασε για μια τετραετία από την ΑΕΚ (2005/09) εξακολουθεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο αποτελώντας τον βασικό γκολκίπερ της Κιέβο.

Ο Σορεντίνο μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν κάνει για την ώρα σχέδια απόσυρσης από την ενεργό δράση αφού έχει συμβόλαιο με την Κιέβο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

«Θα σταματήσω μετά τα 40. Έχω ακόμη συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με οψιόν για ακόμη έναν και είναι βέβαιο πως θα κλείσω την καριέρα μου στην Κιέβο».

Ο Ιταλός γκολκίπερ αποκάλυψε πως το 1990 ήταν ball boy σε ματς της Νάπολι και μάλιστα μπήκε στα αποδυτήρια των «παρτενοπέι» για να συναντήσει τον Μαραντόνα.

«Το 1990 ήμουν ball boy στο ματς της Μπολόνια με την Νάπολι. Η Μίλαν ηττήθηκε από την Βερόνα και η Νάπολι έκανε το καθοριστικό βήμα για το πρωτάθλημα.

«Ο Ντιέγκο ήταν το είδωλο μου. Μπήκα κρυφά στα αποδυτήρια και πανηγύρισα το πρωτάθλημα. Η Νάπολι πέυχε σημαντικά πράγματα».

Ο Σορεντίνο παράλληλα εκθείασε τον Σέσνι, τονίζοντας πως ο Μπουφόν είναι κάτι περισσότερο από τερματοφύλακας.

«Ο Σέσνι θα πάρει τα γάντια του Μπουφόν. Έχει αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στη Γιουβέντους. Πάντα μου άρεσε. Ο Μπουφόν είναι το Νο1, οι υπόλοιποι είμαστε μόνο τερματοφύλακες».

 

SERIE A Τελευταία Νέα