Ρόμα - Σαμπντόρια 0-1

Gazzetta team
Ρόμα - Σαμπντόρια 0-1

bet365

Η Ρόμα έχασε πέναλτι και στο φινάλε δέχθηκε γκολ από την Σαμπντόρια, η οποία άλωσε το Olimpico (0-1) και την άφησε εκτός Champions League.

Πριν μερικές μέρες, σε εξαναβολής παιχνίδι η Ρόμα ισοφάρισε την Σαμπντόρια σε 1-1 στο 91' παίρνοντάς της τη νίκη μέσα από τα χέρια. Στο ανάποδο ματς έγινε και το ανάποδο. Οι Γενοβέζοι στήθηκαν ακόμα και στα 11 βήματα αλλά βγήκαν ζωντανοί και πάρουν τη νίκη προς το τέλος με γκολ του Ντούβαν Ζαπάτα. Η ομάδα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο συνεχίζει να μην είναι σε καλή κατάσταση και αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των Λάτσιο και Ιντερ, παρέμεινε εκτός 4άδας και των θέσων για το CL. Τρομερή η Σαμπ, που παρέμεινε στο +3 από την Μίλαν και μείωσε στο -4 από τους Giallorossi.

Στο πρώτο μέρος ο Αλισον χρειάστηκε να κάνει 8 επεμβάσεις, αριθμός που είχε να εμφανιστεί σε ολόκληρο ματς της Ρόμα για πέντε χρόνια, όμως ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας που έγινε πραγματικός ήρωας. Στο 39' ο Ουντέρ έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπερεζίνσκι για να κερδίσουν πέναλτι οι Giallorossi, όμως ο Βιβιάνο απέκρουσε το πέναλτι του Φλορέντσι. Οι δύο ομάδες είχαν πολλές φάσεις για να ανοίξουν το σκορ, όμως αυτό έγινε στο δεύτερο μέρος και το 80' για τους φιλοξενούμενους. Υστερα από λάθος του Αντενούτσι [του πιτσιρικά που είχε δώσει την ασίστ για το γκολ του Τζέκο στο προηγούμενο ματς] ο Μούρου έφυγε από αριστερά και γύρισε στον Ντούβαν Ζαπάτα που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Κολάροβ, Μανωλάς, Ζεσούς, Ναϊνγκολάν, Στρούτμαν, Φλορέντσι, Πελεγκρίνι (70' Ντεφρέλ), Ουντέρ (72' Περότι), Ελ Σαραουί (78' Αντονούτσι), Τζέκο.

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζαμπάολο): Βιβιάνο, Σιλβέστρε, Μπερεζίνσκι, Μούρου, Φεράρι, Μπαρέτο, Μπαρέτο, Ραμίρες (72' Αλβαρες), Λινέτι, Τορέιρα (86' Καπέτσι), Καπράρι (62' Κοβνάτσκι), Ζαπάτα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα