Μίλαν - Λάτσιο 2-1

Gazzetta team
Μίλαν - Λάτσιο 2-1

bet365

Με Κουτρόνε, Μποναβεντούρα η Μίλαν λύγισε 2-1 την Λάτσιο και πήγε στο... -10 από το Champions League. Το πρώτο γκολ δεν έπρεπει να μετρήσει.

Υστερα από αμέτρητες ήττες από τις πρώτες πέντε ομάδες της βαθμολογίας, η Μίλαν έκανε την πρώτη της νίκη και ήταν κόντρα στην Λάτσιο στο San Siro. Οι Rossoneri έκαναν χάρη στην Ιντερ μην αφήνοντας την Λάτσιο να ξεφύγει στην 3η θέση και μπορούν να χαρούν με την εμφάνιση που ήταν ίσως η καλύτερη στη σεζόν. Για χέρι του Κουτρόνε στο γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ γράφουν τα περισσότερα ιταλικά Μέσα, σε μια φάση που είναι τουλάχιστον δύσκολη. Ο Μάρουσιτς ισοφάρισε προσωρινά για τους Ρωμαίους πριν κάνει το 2-1 ο Μποναβεντούρα. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Καλάμπρια.

Στο 10' ο Τσαλχάνογλου δοκίμασε τα γάντια του Στρακόσα και τα βρήκε εξαιρετικά και στο 15' η παθιασμένη ομάδα του Γκατούζο έκανε το 1-0. Ο Τούρκος εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Κουτρόνε φάνηκε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά όμως φαίνεται η μπάλα να έχει βρει και στο χέρι του. Χρήση VAR δεν έγινε, το 1-0 μέτρησε, όμως δεν έμεινε για πολύ. Πέντε λεπτά μετά ο Λούκας βρήκε στα δεξιά τον ξεχασμένο, Μάρουσιτς, και εκείνος με όμορφο αριστερό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 32' θα μπορούσε να έχει προηγηθεί η Λάτσιο αλλά το μακρινό τεχνικό σουτ του Λουίς Αλμπέρτο πήγε στο οριζόντιο και στο 41' η Μίλαν πήρε ξανά το προβάδισμα όταν η τρομερή σέντρα του [MVP] Καλάμπρια από δεξιά βρήκε τον Μποναβεντούρα ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν δεν ήταν το ίδιο καλή έχοντας περισσότερο πλέον στόχο να κρατήσει και να ψάξει κόντρα, όμως ανα διαστήματα έδειχνε καλά πράγματα όπως κυκλοφορία, δύναμη στις μονομαχίες και γενικότερα, αυτοπεποίθηση. Στο 52' ο Ιντζάγκι έβγαλε τον Λούκας και έβαλε τον Φελίπε Αντερσον και η πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 66' όταν ο Βραζιλιάνος έφυγε από αριστερά, γύρισε, αλλά το σουτ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκοψε ο Ρομανιόλι. Στο 68' ο Ντοναρούμα έβγαλε την κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και η Λάτσιο συνέχισε να πιέζει μάλλον φλύαρα κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε πρόβλημα να κρατά μπάλα όσο μπορεί και να περιμένει να βρει χώρο στο ξέφωτο. Στο 85' ο Φελίπε Αντερσον γύρισε πάρε-βάλε στον Λούλιτς αλλά εκείνος με το τέρμα κενό βρήκε τον... Ντοναρούμα και στις καθυστερήσεις το σουτ του Παρόλο μέσα από την περιοχή, πέρασε έξω για να μείνει το 2-1 ως το τελικό.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αντονέλι (71' Αμπάτε), Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Καλάμπρια, Μπίλια, Κέσι, Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου, Σούσο (81' Μπορίνι), Κουτρόνε (70' Αντρέ Σίλβα).

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Ράντου, Ντε Βράι (74' Λουίζ Φελίπε), Ράντου, Μάρουσιτς (83' Νάνι), Λούλιτς, Λούκας (52' Φελίπε Αντερσον), Παρόλο, Λουίς Αλμπέρτο, Καϊσέδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα