Γιουβέντους - Τζένοα 1-0

Gazzetta team
Γιουβέντους - Τζένοα 1-0

bet365

Ενα γκολ του Ντάγκλας Κόστα ήταν αρκετό στην Γιουβέντους για να ξεπεράσει σβηστά το εμπόδιο της Τζένοα (1-0) και να επιστρέψει στο -1 από την πρώτη, Νάπολι.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης αν o Αντουάν Γκριεζμάν πετύχει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Τορινέζοι επικράτησαν με το αγαπημένο τους 1-0 των Rossoblu [για 12η φορά νίκη με αυτό το σκορ] και το έκαναν χωρίς να σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις. Η ομάδα του Αλέγκρι δεν απειλήθηκε από τους Γενοβέζους και με ένα γκολ από νωρίς πήρε τους βαθμούς που την φέρνουν ξανά στην ελάχιστη διαφορά από την κορυφή της Serie A.

Η Γιουβέντους κατάφερε να φτιάξει γρήγορα ευκαιρίες κόντρα στην ομάδα που με τον Ντάβιντε Μπαλαρντίνι στον πάγκο έχει μεταμορφωθεί αμυντικά. Ο Ιγουαΐν άφησε κάτω από τα πόδια και ο Κεντίρα σούταρε ψηλά και το φάουλ του Πιάνιτς απέκρουσε ο Περίν. Η Vecchia Signora άνοιξε τελικά το σκορ στο 16' όταν ύστερα από γύρισμα του Μάντζουκιτς από αριστερά, ο Ντάγκλας Κόστα, που είχε ξεκινήσει τη φάση, έκανε επαφή στη μικρή περιοχή και το 1-0. Με το γκολ αυτό η εστία των Rossoblu παραβιάστηκε για πρώτη φορά ύστερα από 415 λεπτά και οι Bianconeri μπόρεσαν στη συνέχεια να ελέγξουν και να μην σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις. Στο 23' ο Περίν μπλόκαρε το σουτ του Πιάνιτς και το πρώτο μέρος έφυγε πολύ όμορφα για την ομάδα του Αλεγκρι.

Ούτε στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν πολλές, με την Γιουβέντους να ρίχνει τον ρυθμό έως έναν επικίνδυνο βαθμό για τους οπαδούς της. Στο 57' ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τους Τορινέζους όταν υπό καλές προϋποθέσεις ο Αλεξ Σάντρο σούταρε άουτ και στη συνέχεια σε δύο περιπτώσεις η ομάδα του Αλέγκρι δεν κατάφερε να κλειδώσει το αποτέλεσμα. Στο 61' το όμορφο curler του Πιάνιτς πέρασε έξω και στο 61' ο Ιτσο έκοψε τελευταία στιγμή εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Το φινάλε του ματς βρήκε την Γιούβε να έχει ρισκάρει, όμως δεν έμελλε να χάσει βαθμούς. Στο 84' ο Πιάνιτς και στο 90' ο Ματουιντί έχασαν ευκαιρίες και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Λιχτστάινερ (83' Μπαρτσάλι), Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (76' Ασαμόα), Κεντίρα (70' Στουράρο), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Τζένοα (Ντάβιντε Μπαλαρντίνι): Περίν, Ιτσο, Σπόλι, Ροσετίνι, Ρόζι, Λασάλτ, Ομεόνγκα, Ριγκόνι (46' Γκαλαμπίνοβ), Μπερτολάτσι, Τααράμπ (68' Λάζοβιτς), Πάντεβ (78' Λαπαντούλα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα