Κάλιαρι - Μίλαν 1-2

Gazzetta team
Κάλιαρι - Μίλαν 1-2

bet365

Η Κάλιαρι προηγήθηκε αλλά με δύο γκολ του Κεσί οι Ροσονέρι έφυγαν με νίκη (1-2) από την Σαρδηνία και είναι στο -2 από την 6η θέση.

Η νίκη επί της Ιντερ στο κύπελλο, η ισοπαλία με την Φιορεντίνα στο Artemio Franchi και το τρίποντο επί της Κροτόνε είχαν βοηθήσει ώστε η Μίλαν να πάει με χαμόγελα στη διακοπή του πρωταθλήματος. Και με χαμόγελα επέστρεψε. Το γκολ του Μπαρέλα νωρίς προκάλεσε κακές σκέψεις στους Ροσονέρι αλλά στη συνέχεια ο Κεσί ήταν επιτέλους καθοριστικός και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος βλέπει, έστω με ματς περισσότερο, ότι η 6η Σαμπντόρια είναι κοντά.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την Κάλιαρι αφού το διαγώνιο σουτ του Μπαρέλα στο 8' και η λάθος αντίδραση του Ντοναρούμα είχαν ως αποτέλεσμα το 1-0. Οι Ροσομπλού είχαν ψυχολογία μετά το γρήγορο γκολ και έβγαζαν πάθος αλλά στο 19' έχασαν τον Σάου με τραυματισμό και στη συνέχεια έχασαν και το προβάδισμα. Στο 34' ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για μαρκάρισμα του Τσεπιτέλι στον Κάλινιτς και ο Κεσί έκανε το 1-1, με τους δύο να συνεργάζονται, άμεσα αυτή τη φορά, λίγα λεπτά μετά για το 1-2: Κοντρόλ του Κάλινιτς με πλάτη στο τέρμα, στρώσιμο για τον Κεσί, πλασέ στη γωνία και η Μίλαν μπροστά στο σκορ.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος, στο 53', η ομάδα του Γκατούζο είχε καλή στιγμή με τον Μποναβεντούρα (απέκρουσε ο Κράνιο) και όσο περνούσε η ώρα ήλεγχε και περισσότερο την κατάσταση. Η αποβολή του Ροντρίγκες στο 80' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το φάουλ στον Φαραγκό άφησε με 10 παίκτες την Μίλαν αλλά αντέδρασε σωστά και από το 88' επανήλθε η αριθμητική ισορροπία αφού έχασε παίκτη και η Κάλιαρι, με την δεύτερη κίτρινη στον Μπαρέλα για φάουλ στον Μπίλια.

Κάλιαρι (Ντιέγκο Λόπες): Κράνιο, Ρομάνια, Τσεπιτέλι, Πιζακάνε, Φαραγκό, Ιονίτα (62' Ντεϊόλα), Τσιγκαρίνι, Μπαρέλα, Παντοΐν (77' Κοσού), Σάου (19' Φαρίας), Παβολέτι.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσί (86' Μπορίνι), Μπίλια, Μποναβεντούρα (76' Λοκατέλι), Σούσο (82' Αμπάτε), Κάλινιτς, Τσαλχάνογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα