Ρόμα – Αταλάντα 1-2

Ρόμα – Αταλάντα 1-2

Gazzetta team
Ρόμα – Αταλάντα 1-2

bet365

Μετά το διπλό (1-2) από την Αταλάντα των 10 παικτών για ένα ημίχρονο, οι Ρωμαίοι όχι μόνο έχασαν κάθε ελπίδα τίτλου, αλλά βρέθηκαν και εκτός τετράδας.

Τελειωμό δεν έχει η κατρακύλα της Ρόμα που πλήρωσε και την εσωτερική τιμωρία-απουσία του Ράτζα Ναϊγκολάν. Επεσε και πάνω στο φορμάρισμα της Αταλάντα και τη βρήκε το κακό. Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γγκασπερίνι που μετρούσε μόλις μία νίκη στα μεταξύ τους 12 στο τελευταία στο «Ολίμπικο», βρήκε τον τρόπο και έκανε την απόδραση με 1-2 και μάλιστα παίζοντας με παίκτη λιγότερο για 45 λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Τζαλορόσι και χτύπησαν με υπέροχο τελείωμα του Κορνέλιους (14'), ενώ ο Ντε Ρουν έβαλε το δεύτερο πέντε λεπτά αργότερα με κοντινό σουτ και την μπάλα ν' αλλάζει πορεία από το πόδι του Κώστα Μανωλά. Ομως ο Ολλανδός μέσος αποβλήθηκε στο 45' και οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρο να επιτεθούν. Δεν μπορούσαν όμως να βρουν δίχτυα.

Αστοχία, κακές επιλογές και ο εξαιρετικός Μπερίσα τους κρατούσαν. Ο Τζέκο βρήκε τρόπο να πλασάρει για το 1-2 (56'), αλλά η ομάδα του δεν έφτασε στην ισοφάριση και μοιραία με μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές έπεσε στο -12 από την κορυφή, αλλά και στο -1 από την τετράδα. Η Αταλάντα πάλι που προερχόταν από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό της Νάπολι επίσης με διπλό, έπιασε σε θέση Ευρώπης τη Σαμπντόρια.

Ρόμα (Εουζέμιο Ντι Φαντσέσκο): Αλισον, Κολάροφ, Μανωλάς, Φάτσιο, Γκοναλόν, Φλορέντσι (83' Μπρούνο Πέρες), Στρούτμαν (76' Ουντέρ), Πελεγκρίνι (51' Σικ), Περότι, Ελ Σαράουι, Τζέκο

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Τολόι, Σπινατσόλα, Παλομίνο, Χάτεμπερ, Καλντάρα, Γκόμες (69' Μασιέλο, Ντε Ρουν, Ιλιτσιτς (46' Κριστάντε), Κορνέλιους (61' Πετάνια), Φρόιλερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα