Κάλιαρι - Γιουβέντους 0-1

Gazzetta team
Κάλιαρι - Γιουβέντους 0-1

bet365

Η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Κάλιαρι και με γκολ του Μπερναρντέσκι έφυγε με νίκη 1-0 από τη Σαρδηνία.

Η Γιουβέντους μένει μία ανάσα πίσω από τη Νάπολι χάρη σε πολύ δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Κάλιαρι, σε ματς που είχε αρκετές αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις. Οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα μάτια τους μπιανκονέρι και δεν άξιζαν την ήττα, η οποία ήρθε με γκολ του Μπερναρντέσκι στο 74’.

Το ματς ξεκίνησε με τον Ντμπάλα να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 9’, όταν είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, κατάληξη που είχε και η πολύ ωραία προσπάθεια του Μπερναρντέσκι λίγο αργότερα. Οι παίκτες του Αλέγκρι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μπενάτια, του οποίου το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, πριν οι νησιώτες καταφέρουν να ισορροπήσουν και να φτάσουν μία ανάσα από το 1-0 με τον Φαρίας. Ο τελευταίος, όμως, είδε τον Σέζνι και το δοκάρι και του στερούν το γκολ, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης τα πράγματα δυσκόλεψαν για την Γιουβέντους, καθώς ο Ντιμπάλα αποχώρησε τραυματίας και το ματς ήταν πολύ ισορροπημένο. Όταν ο Ντάγκλας Κόστα, που πέρασε στη θέση, βρήκε ρυθμό, οι μπιανκονέρι ανέβηκαν επιθετικά και έδωσε την ασίστ στον Μπερναρνέσκι στο 74’ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι, όμως, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ του Μπενάτια στο ξεκίνημα της φάσης, με τον διαιτητή Καλβαρέζε να μην εξετάζει τη φάση με τη βοήθεια του VAR. Το ίδιο αποφάσισε να κάνει και λίγο αργότερα, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπερναρντέσκι εντός περιοχής στην πιο αμφιλεγόμενη απόφασή του. Κάπως έτσι, έμεινε το 0-1 μέχρι το τέλος.

Κάλιαρι (Ντιέγο Λόπες): Ράφαελ, Παντοΐν, Πιζακάνε (88’ Τζανέτι), Τσεπιτέλι, Ρομάνια, Φαραγκό, Τσιγκαρίνι, Ιονίτα (69’ Σάου), Μπαρέλα (86’ Φαν Ντερ Βιλ), Φαρίας, Παβολέτι

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι): Σέζνι, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα (60’ Μάντζουκιτς), Ματουιντί, Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι (79’ Λίχσταϊνερ), Ντιμπάλα (50’ Ντάγκλας Κόστα), Ιγουαΐν

 

SERIE A Τελευταία Νέα