Γιουβέντους – Τορίνο 2-0

Gazzetta team
Γιουβέντους – Τορίνο 2-0

bet365

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γιουβέντους, που κέρδισε με 2-0 την Τορίνο στο ντέρμπι και θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Γιουβέντους υποδέχθηκε την Τορίνο, κέρδισε με 2-0 και θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα σε διπλό αγώνα την Αταλάντα στα ημιτελικά του Κυπέλλου με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη παρουσία στον τελικό, όπου τις τρεις προηγούμενες σεζόν είχε απόλυτη επιτυχία.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, που έφτασαν στο γκολ μόλις στο 15’. Ο Ντάγκλας Κόστα ήταν ο σκόρερ με πολύ ωραίο τελείωμα, όμως τις εντυπώσεις έδωσε η... κατά λάθος εντυπωσιακή ασίστ του Ντιμπάλα. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για την Τορίνο ήρθε στιγμές αργότερα, όταν ο Νιανγκ είδε την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σέζνι και να περνάει άουτ και στη συνέχεια οι παίκτες του Αλέγκρι είχαν τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Ντιμπάλα έχασε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο, σκόραρε, όμως είδε το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ και το 1-0 έμεινε μέχρι να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους μπιανκονέρι να έχουν τον έλεγχο και να τελειώνουν τα πάντα στο 67’, όταν ο Μάντζουκιτς δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το 2-0. Κάπου εκεί τελείωσαν τα πάντα, με την Γιουβέντους να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος και το 2-0 να παραμένει.

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι): Σέζνι, Ασαμόα, Κιελίνι, Ρουγκάνι, Στουράρο (46’ Λίχσταϊνερ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μαρκίζιο (60’ Κεντίρα), Ντάγκλας Κόστα, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (78’ Ιγουαΐν)

Τορίνο (Σίνισα Μιχάιλοβιτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ντε Σιλβέστρι, Ενκουλού, Μπουρδίσο, Μολινάρο, Ρινκόν, Άκουα (81’ Μπογιέ), Μπαζέλι (81’ Όμπι), Μπερενγκέρ, Φαλκέ, Νιανγκ ( 81’ Ντε Λούκα)

 

SERIE A Τελευταία Νέα