Νάπολι - Αταλάντα 1-2

Gazzetta team
Νάπολι - Αταλάντα 1-2

bet365

Οι Μπεργκαμάσκι νίκησαν τους Παρτενοπέι (1-2) στο San Paolo και περιμένουν Γιουβέντους ή Τορίνο στον ημιτελικό του Coppa Italia!

Με το αριστερό μπήκε στο 2018 η Νάπολι, αποφασισμένη να συνεχίσει το ίδιο μαγικά με το 2017 φάνηκε από την άλλη η Αταλάντα, η οποία επιστρέφει στους «4» του ιταλικού κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 1996. Το ματς στο San Paolo ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα του και με καλό ρυθμό, με τον Ζιελίνσκι να έχει στο 30', από πολύ κοντά, την μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 50' ο Καστάν εκτέλεσε από κοντά τον Σέπε, ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έριξε στο ματς τους Ινσίνιε και Μέρτενς, οι Ναπολιτάνοι ζήτησαν πέναλτι στο 71' για το χέρι του Τολόι, με την μπάλα να πάει εκεί μετά το διώξιμο του Κριστάντε, και στο 81' ο Γκόμες εκμεταλλεύτηκε την... αστεία αντίδραση του Κίρικες και εκτέλεσε τον Σέπε κάνοντας το 0-2! Στο 84' ο Μέρτενς με κεφαλιά μείωσε (1-2) κι έδωσε ξανά ελπίδες στους Παρτενοπέι αλλά η Αταλάντα κράτησε το σκορ και περιμένει τον νικητή του Γιουβέντους-Τορίνο (βράδυ Τετάρτης) για να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλος στον διπλό ημιτελικό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα