Σασουόλο - Ιντερ 1-0

Gazzetta team
Σασουόλο - Ιντερ 1-0

bet365

Για δεύτερη σερί αγωνιστική οι Νερατζούρι ηττήθηκαν, αυτή τη φορά από την Σασουόλο (1-0) στο Mapei Stadium. Εχασε πέναλτι ο Ικάρντι.

Μέχρι και πριν δύο αγωνιστικές η Ιντερ ήταν 1η και αήττητη. Μία εβδομάδα και δύο αγώνες μετά, έχει δύο συνεχόμενες ήττες και είναι στην 3η θέση... Μετά το σοκ από την Ουντινέζε στο Meazza, η ομάδα του Λουτσιάν Σπαλέτι ηττήθηκε και από την Σασουόλο, μετά το γκολ του Φαλτσινέλι στο πρώτο μέρος. Μοιραίος για τους Μιλανέζους ο Ικάρντι, ο οποίος έχασε το πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε να ισοφαρίσει με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους...

Γιουβέντους – Ρόμα με ειδική προσφορά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Ιντερ ήταν αυτή που πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και επιχείρησε να κάνει το παιχνίδι της, απέναντι σε μια Σασουόλο που κυρίως αμυνόταν. Οι προσπάθειες των Νερατζούρι, όμως, δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, με τον Κονσίλι να αποκρούει στο 26' την κεφαλιά του Πέρισιτς μετά την σέντρα του Γκαλιαρντίνι. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε την υπεροχή αλλά οι Νεροβέρντι ήταν αυτοί που είχαν το γκολ τελικά, αφού στο 34' ο Πολιτάνο σέντραρε από δεξιά και ο Φαλτσινέλι από κοντά με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Σασουόλο αιφνιδίασε την Ιντερ και στα επόμενα λεπτά προσπάθησε να κάνει μεγαλύτερο το σοκ με τον Μπεράρντι, για να χάσουν καλή ευκαιρία οι Μιλανέζοι στο 42' με τον Ικάρντι, ο οποίος απέφυγε και τον Κονσίλι αλλά είδε τον Ατσέρμπι να του αρνείται την ισοφάριση.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 48', η Ιντερ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για το χέρι του Ατσέρμπι μετά την σέντρα του Κανσέλο αλλά ο Κονσίλι απέκρουσε την εκτέλεση του Ικάρντι και κράτησε το 1-0. Οι Νερατζούρι συνέχισαν να πιέζουν και ουσιαστικά έπαιζαν στο μισό γήπεδο από ένα σημείο κι έπειτα την Σασουόλο (για την οποία αποβλήθηκε ο προπονητής Τζουζέπε Ιακίνι στο 55'), αλλά παρά τις αλλαγές του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν βρέθηκε η λύση. Ετσι, η Ιντερ έμεινε στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή πλέον ενώ οι Νεροβέρντι πήραν καλή βαθμολογική ανάσα, πηγαίνοντας στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σασουόλο (Τζουζέπε Ιακίνι): Κονσίλι, Λιρόλα, Γκολντανίγκα, Ατσέρμπι, Πελούζο, Μισιρόλι, Μανιανέλι, Ντάνκαν (95' Καναβάρο), Μπεράρντι (62' Ραγκούζα), Φαλτσινέλι, Πολιτάνο (83' Ματσιτέλι).

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Μιράντα (80' Ζοάο Μάριο), Ντ'Αμπρόζιο (77' Νταλμπέρτ), Γκαλιαρντίνι, Μπόρχα Βαλέρο, Καντρέβα, Μπρόζοβιτς (46' Εντερ), Πέρισιτς, Ικάρντι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα