Αταλάντα - Λάτσιο 3-3

Gazzetta team
Αταλάντα - Λάτσιο 3-3

bet365

Αταλάντα και Λάτσιο πρόσφεραν ένα 90λεπτο με θέαμα και πολλά γκολ αλλά στο τέλος δεν πανηγύρισε κανείς (3-3).

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)

Μετά την ήττα από την Τορίνο οι Λατσιάλι ήθελαν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες αλλά οι Μπεργκαμάσκι, ειδικά τώρα που δεν έχουν συνεχή ματς στην Ευρώπη, δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι προηγήθηκε από νωρίς με 2-0, αυτή του Σιμόνε Ιντσάγκι απάντησε με δύο γκολ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και στην επανάληψη γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι έψαξαν με... λύσσα τη νίκη αλλά τελικά δεν την πήρε καμία. Ετσι, η Λάτσιο έμεινε, αν και έχει, όπως και η Ρόμα, ματς λιγότερο, στο -5 από την 4άδα ενώ η Αταλάντα στο -3 από την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League.

H Dea ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς, πίεσε από νωρίς και στο 19' πήρε το προβάδισμα με την κεφαλιά του Καλντάρα μετά την σέντρα του Πετάνια (1-0). Μέχρι να καταλάβει η Λάτσιο τι έγινε, ήρθε και το 2-0 για τους Μπεργκαμάσκι, στο 22', με τον Ιλιτσιτς μετά το γύρισμα του Γκόμες! Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έδειξε διάθεση να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό αλλά στο 27' ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με σουτ έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα, βάζοντας ξανά στο ματς τους Ρωμαίους (2-1). Η φόρα των γηπεδούχων κόπηκε, η πίστη των φιλοξενούμενων τονώθηκε και στο 35' ξανά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, με σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 2-2!

Η λογική έλεγε ότι η Λάτσιο θα ήταν αυτή που θα ξεκινούσε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος αλλά τελικά στο 50' η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι για το μαρκάριμα του Μπάστος στον Γκόμες και ο Ιλιτσιτς από τα 11 βήματα έκανε το 3-2. Οι γηπεδούχοι είχαν ξανά το πάνω χέρι και στο 70' πίστεψαν ότι κλείδωσαν τους τρεις βαθμούς αφού ο Καλντάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Κι αφού δεν έγινε το 4-2, έγινε το 3-3 στο 79', όταν οι Φελίπε Αντερσον-Καϊσέδο-Λουίς Αλμπέρτο συνεργάστηκαν για να στείλει ο τελευταίος την μπάλα στα δίχτυα. Στα λεπτά που απέμεναν οι δύο ομάδες έψαξαν το 4ο γκολ που θα έδινε και τη νίκη αλλά τελικά έμειναν στο 3-3, με τον Σιμόνε Ιντσάγκι να αποβάλεται στο 84' για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Ιράτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα