Μπολόνια - Γιουβέντους 0-3

Gazzetta team
Μπολόνια - Γιουβέντους 0-3

bet365

Οι Μπιανκονέρι πέρασαν εύκολα (0-3) από το Renato Dall' Ara, προσπέρασαν την Ιντερ και είναι πάντα κολλητά στη Νάπολι.

Η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση μετά την ήττα της Ιντερ από την Ουντινέζε και το έκανε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Οι Τορινέζοι δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά στο 27' η λάθος αντίδραση του Μιράντε στο φάουλ του Πιάνιτς έφερε το 0-1. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν αρκετά εύκολα για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον Βόσνιο να χαφ να γράφει και ασίστ στο 36' για τον Μάντζουκιτς, ο οποίος κατέβασε και εκτέλεσε με το αριστερό (0-2). Το ματς, ουσιαστικά, είχε κριθεί αφού αρκούσε το να παραμείνει σοβαρή η Γιουβέντους, η οποία έκανε το 0-3, στο 64' με το σουτ του Ματουιντί εντός περιοχής για το πρώτο του γκολ ως Μπιανκονέρο.

Μπολόνια (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Μιράντε, Μπαγέ, Γκονζάλες, Ελάντερ, Μαζίνα, Πόλι, Πούλγκαρ, Ντονσά (65' Φαλέτι), Βέρντι, Ντέστρο (53' Πέτκοβιτς), Ορζί (70' Κρέιτσι).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς (86' Μαρκίζιο), Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (70' Μπερναρντέσκι), Ιγουαΐν, Μάντζουκιτς (76' Ντιμπάλα).

Ξανά ισοπαλία η Φιορεντίνα
Δεν χάνει και δεν νικάει. Ετσι κυλάει η σεζόν για τη Φιορεντίνα, η οποία αυτή τη φορά παραχώρησε ισοπαλία χωρίς γκολ στην Τζένοα και παρέμεινε ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας. Το ιδιαίτερο με τους Βιόλα είναι ότι έκλεισαν αήττητη πεντάδα αγώνων, αλλά στα τέσσερα εξ αυτών παίρνουν από ένα βαθμό.

Διπλό στο 90' η Σασουόλο
H Σαμπντόρια περιλαμβάνεται στις ευχάριστες εκπλήξεις του Καμπιονάτο, αλλά στο εντός με τη Σασουόλο η έκπληξη ήταν προφανώς αρνητική για τους Γενοβέζους. Οι Νεροβέρντι κατάφεραν να αποδράσουν με το 0-1 από «Λουίτζι Φεράρις» και να απομακρυνθούν κάπως από τα σενάρια υποβιβασμού που άρχισαν να τους αφορούν. Ο Μάτσρι στο 90' υπέγραψε το διπλό και ενώ 10 λεπτά νωρίτερα ο Βιβιάνο είχε πιάσει το πέναλτι του Πολιτάνο των φιλοξενούμενων, που πέτυχαν δεύτερη σερί νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι έκλεισαν καρέ αγωνιστικών χωρίς τρίποντο.

Νίκη-ανάσα για Κροτόνε
Στο εντός έδρας ντεμπούτο του Βάλτερ Τζένγκα στον πάγκο της, η Κροτόνε επικράτησε με 1-0 της Κιέβο και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, παίρνοντας βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για τη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν πανηγυρίσει για τελευταία φορά στο Ezio Scida στις 29 Οκτωβρίου, ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Μπούντιμιρ, στο 33', με κοντινό πλασέ μετά το γύρισμα του Αγιέτι σε μια φάση διαρκείας. Ο σκόρερ και ο Στόιαν είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ αλλά ο Σορεντίνο είπε "όχι" όσες φορές χρειάστηκε, χωρίς όμως αυτό να δώσει κάποιο βαθμό στην Κιέβο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα