Ρόμα - Κάλιαρι 1-0

Gazzetta team
Ρόμα - Κάλιαρι 1-0

bet365

Με γκολ του Φάσιο στο 94' οι Τζαλορόσι νίκησαν (1-0) την Κάλιαρι και είναι στο -4 από την κορυφή έχοντας και ματς λιγότερο.

Ολοι στην Ιταλία μιλάνε για την Ιντερ, τη Νάπολι ή τη Γιουβέντους, αλλά υπάρχει και 4η ομάδα που μπορεί να πει ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα. Και είναι η Ρόμα, η οποία δεν έπαιξε καλά, έχασε πέναλτι με τον Περότι, βρέθηκε κατάφατσα με νέα γκέλα αλλά τελικά λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Φάσιο και είναι και αυτή σε επαφή με την κορυφή, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη φετινή Serie A.

Από τα πρώτα λεπτά η Ρόμα πήρε την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να έχει φάσεις. Οι Τζαλορόσι δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό, η Κάλιαρι ήταν σωστά παραταγμένη και τα λεπτά περνούσαν χωρίς την μεγάλη ευκαιρία, μέχρι να φτάσουμε στο 35': Ο Περότι βρήκε τον Ναϊνγκολάν και αυτός σούταρε αμέσως, για να αποκρούσει ο Κράνιο με τις γροθιές. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή του πρώτου 45λεπτου, το οποίο ήταν ισορροπημένο.

Ετσι ήταν και το δεύτερο, αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο απλά για τους Ρωμαίους αν ο Κράνιο δεν απέκρουε την τραγική εκτέλεση πέναλτι του Περότι -για ανατροπή του Τζέκο από τον πορτιέρε και έπειτα από χρήση του βίντεο- στο 52'.

Το ματς κυλούσε χωρίς τις μεγάλες φάσεις, η Κάλιαρι κρατούσε το 0-0 πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε αλλά την στιγμή που πίστεψε ότι θα φύγει με αποτέλεσμα από το Olimpico, έχασε... Στο 94' ο Κράνιο, ο οποίος ήταν άψογος μέχρι τότε, έκανε τραγική έξοδο στο φάουλ του Κολάροβ και ο Φάσιο είπε "grazie" και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα (1-0)!

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Πελεγκρίνι (72' Ελ Σαράουι), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν (80' Στρούτμαν), Σικ (87' Ούντερ), Τζέκο, Περότι.

Κάλιαρι (Ντιέγκο Λόπες): Κράνιο, Ρομάνια, Αντρεόλι, Πιζακάνε, Βαν Ντερ Βιλ, Ιονίτα, Τσιγκαρίνι, Μπαρέλα (72' Ντεϊόλα), Παντοΐν, Ζοάο Πέδρο (60' Φαρίας), Παβολέτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα