Μπουφόν ο κορυφαίος...

Gazzetta team
Μπουφόν ο κορυφαίος...

bet365

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Ιταλία αναδείχθηκε ο μεγάλος Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με την Γιουβέντους να βλέπει παίκτη της για έκτη συνεχόμενη χρονιά να κατακτά αυτό το βραβείο.

Μάντσεστερ Σ. – Σαουθάμπτον με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Αγουέρο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σαν το παλιό κρασί είναι όπως όλα δείχνουν και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, καθώς δύο μήνες πριν κλείσει τα 40 του χρόνια αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ιταλία. Ο ίδιος μιλώντας για την σημαντική αυτή διάκριση ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κερδίσω αυτό το βραβείο και τώρα το κρατάω σφιχτά». Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους ήταν βέβαια και ο καλύτερος στην θέση του, κάτι που κάνει πετυχαίνει για 12η φορά στην μεγάλη του καριέρα.

Όσον αφορά την «Μεγάλη Κυρία», βλέπει παίκτη να παίρνει το συγκεκριμένο βραβείο για 6η συνεχόμενη χρονιά, καθώς είχαν προηγηθεί οι Αντρέα Πίρλο (2012, 2013, 2014), Κάρλος Τέβες (2015) και Λεονάρντο Μπονούτσι (2016). Όσον αφορά την κορυφαία ενδεκάδα έχει ως εξής: Μπουφόν, Ντάνι Αλβες, Λεονάρντο Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο, Μίραλεμ Πιάνιτς, Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Πάουλο Ντιμπάλα (παίζουν ή έπαιζαν πέρσι στη Γιουβέντους), Καλιντού Κουλιμπαλί, Μάρεκ Χάμσικ και Ντρις Μέρτενς (Νάπολι) και ο Ράτζα Ναϊνγκολάν της Ρόμα. Καλύτερος προπονητής της σεζόν αναδείχθηκε ο Μαουρίτσιο Σάρι της Νάπολι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα