Σοκ για Κάλιαρι και Σπαλ

Gazzetta team
Σοκ για Κάλιαρι και Σπαλ

bet365

Κάλιαρι και Σπαλ αποκλείστηκαν στο Κύπελλο από ομάδες κατώτερων κατηγοριών. Εύκολη πρόκριση για την Σαμπντόρια (4-1 την Πεσκάρα).

Η Κάλιαρι ηττήθηκε εντός έδρας από την Πορντενόνε, ομάδα τρίτης κατηγορίας, με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου στην πρώτη μεγάλη έκπληξη στο θεσμό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Άνχελ στο 7’, αλλά η απάντηση ήρθε γρήγορα για τους γηπεδούχους, με τον Ντεσένα να κάνει το 1-1 στο 18’. Αντί, όμως, για την ανατροπή η Πορντενόνε έφτασε στη μεγάλη νίκη με τον Μπασόλι στο 62’.

Την έκπληξη έκανε και Τσινταντέλα, που επιβλήθηκε με 2-0 της Σπαλ και άφησε την ομάδα της Serie A εκτός συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με την πρώτη τους ευκαιρία στο 13’, όταν ο Κονατέ σκόραρε σε λάθος εστία και έπρεπε να φτάσουμε στο 87’ για να τελειώσουν τα πάντα, με τον Σκενέτι να κάνει το 0-2 την ώρα που οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοπαλία.

Τέλος, κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Σαμπντόρια, που απέδειξε ότι εντός έδρας είναι αχτύπητα, κερδίζοντας με 4-1 την Πεσκάρα. Τα πάντα στην Γένοβα τελείωσαν από νωρίς, με τους Κοβνάτσκι (2’) και Ραμίρες (9’) να κάνουν το 2-0, πριν ο Καπράρι κάνει το 3-0 στο 31’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μπενάλι στο 52’, αλλά μέχρι εκεί, καθώς ο Κοβνάτσκι έκανε το τελικό 4-1 στο 74’.

 

SERIE A Τελευταία Νέα