Λάτσιο - Φιορεντίνα 1-1

Gazzetta team
Λάτσιο - Φιορεντίνα 1-1

bet365

Οι Λατσιάλι ήταν μπροστά ως το 93' αλλά η Φιορεντίνα με πέναλτι μέσω VAR πήρε βαθμό (1-1) στο Olimpico.

Μετά την ήττα από την Ρόμα στο Derby della Capitale η Λάτσιο ήθελε να επιστρέψει στις νίκες για την ψυχολογία αλλά και για την ουσία, αφού θα έμπαινε ξανά στην 4άδα ισόβαθμη με την συμπολίτισσα. Το γκολ του Ντε Φράι φαινόταν ότι θα έδινε το τρίποντο στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, η οποία είχε ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, αλλά ένα πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής στο 93' μέσω VAR -και το οποίο μάλλον δεν υπήρχε- έδωσε στη Φιορεντίνα την ισοπαλία.

Από το ξεκίνημα του το ματς είχε καλό ρυθμό και καλές φάσεις, με τις δύο ομάδες όμως να μην εκμεταλλεύονται κάποια από αυτές. Η Λάτσιο είχε περισσότερο την μπάλα, η Φιορεντίνα έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις, το γκολ φαινόταν ότι δεν θα αργήσει να έρθει και τελικά ήρθε στο 25'. Από το φάουλ του Λουίς Αλμπέρτο ο Ντε Φράι με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Λατσιάλι, οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Στην επανάληψη οι Βιόλα μπήκαν καλά και απείλησαν με τον Κιέζα-Μπενάσι, για να ανέβει στη συνέχεια ξανά η Λάτσιο και να κάνει το παιχνίδι της, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που θα εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Ιντσάγκι πλησίασε στο 2-0 με τους Ιμόμπιλε, Παρόλο και Λουίς Αλμπέρτο αλλά όλες οι ευκαιρίες, οι οποίες ήταν πολύ καλες, χάθηκαν και στο τέλος χάθηκε και η νίκη... Στο 92' ο Καϊσέδο, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, φάνηκε να διώχνει την μπάλα προ του Πετσέλα αλλά ο διαιτητής Μάσα πήγε να δει το βίντεο και αμέσως μετά έδειξε το σημείο του πέναλτι, από όπου ο Μπαμπακάρ έγραψε το τελικό 1-1.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Μπάστος, Ντε Φράι, Ράντου, Μάρουσιτς (76' Μπάστα), Παρόλο, Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούλιτς (62' Λουκάκου), Λουίς Αλμπέρτο (88' Καϊσέδο), Ιμόμπιλε.

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Σπορτιέλο, Λαουρίνι (65' Βίτορ Ούγκο)), Πετσέλα, Αστόρι, Μπιράγκι, Μπενάσι (77' Σαπονάρα), Μπαντέλι, Βερετούτ, Κιέζα, Σιμεόνε, Τερό (60' Μπαμπακάρ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα