Βερόνα - Μπολόνια 2-3

Βερόνα - Μπολόνια 2-3

bet365

Η Βερόνα προηγήθηκε με 2-1 αλλά η Μπολόνια το έκανε 2-3 και έφυγε με τρίποντο από το Bentegodi, αφήνοντας την Ελλάς στην προτελευταία θέση.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπεσίκτας – Πόρτο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η 13η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώθηκε βράδυ Δευτέρας, με ένα ματς που είχε πολλά γκολ, εναλλαγές συναισθημάτων και... αναμενόμενο αποτέλεσμα. Αναμενόμενο, υπό την έννοια πως η Βερόνα για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αν και ήταν μπροστά ως το 74', με συνέπεια να συνειδητοποιεί κάθε εβδομάδα ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στη μάχη της παραμονής. Μια μάχη, στην οποία η Μπολόνια του Ρομπέρτο Ντοναντόνι δείχνει ότι δεν θα μπει φέτος, αφού είναι ήδη στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 13' με την κεφαλιά του Τσέρτσι από κοντά μετά την σέντρα του Φάρες από αριστερά, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 21' με τον Ντέστρο μετά την ασίστ του Παλάσιο. Η Βερόνα δεν πτοήθηκε όμως και στο 33' πήρε ξανά το προβάδισμα με διπλή προσπάθεια του Κάσερες, μετά την σέντρα του Μαζίνα και την απόκρουση του Μιράντε στην κεφαλιά του Ουρουγουανού (2-1). Η Ελλάς έδειχνε ικανή να κρατήσει τη νίκη αλλά τα πάντα άλλαξαν μέσα σε ένα δίλεπτο, με την Μπολόνια να κάνει την ανατροπή: Σέντρα του Βέρντι στο 74' και κεφαλιά του Ορζί για το 2-2, σουτ του Ντονσά στο 76' για το 2-3!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα