Κροτόνε – Τζένοα 0-1 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κροτόνε – Τζένοα 0-1 (vid)

bet365

Το ντεμπούτο του Μπαλαρντίνι στον πάγκο των Γενοβέζων συνδυάστηκε με νίκη, χάρη στο 1-0 στην έδρα της Κροτόνε. Μπορούσε να έρθει πιο άνετα η νίκη, αλλά έλειπε η αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες.

Ο Ριγκόνι στο 11ο λεπτό «τρύπωσε» ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Τζένοα, με το γκολ αυτό να διαμορφώνει και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι Γενοβέζοι ήταν πότε άστοχοι και πότε σταμάτησαν στον Κορντάζ στις ευκαιρίες που δημιούργησαν για ένα δεύτερο τέρμα μέχρι και τη λήξη των 45 λεπτών, με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλευτούν τα κενά που βρήκαν στην άμυνα της Κροτόνε.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Παναθηναϊκος – ΑΕΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Τααράμπτ και Πάντεφ ήταν πιο δραστήριοι στο επιθετικό κομμάτι για το σύνολο του Μπαλαρντίνι, που στο ντεμπούτο του στον πάγκο πανηγύρισε τη νίκη, την πρώτη της ομάδας μετά από έναν μήνα.

Πλέον, υπάρχει αναμονή για τα αποτελέσματα των Σπαλ και Σασουόλο για να γνωρίζει η Τζένοα αν θα βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης μετά τη 13η αγωνιστική της Serie A.

 

SERIE A Τελευταία Νέα