Ιντερ - Αταλάντα 2-0

Gazzetta team
Ιντερ - Αταλάντα 2-0

bet365

Με τον Μάουρο Ικάρντι να βάζει ακόμα δύο γκολ, η Ιντερ νίκησε ελεγχόμενα την Αταλάντα στο Meazza (2-0) και πήγε στο -2 από την κορυφή και την Νάπολι.

Με δύο κεφαλιές από αυτές που βάζουν τα μεγάλα σέντερ φορ [οι Nerazzurri έφτασαν τα 10 γκολ από σέντρες φέτος] ο Μάουρο Ικάρντι οδήγησε την Ιντερ σε μία ακόμα νίκη και την έστειλε σε απόσταση δύο βαθμών από την πρώτη θέση του Campionato. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν ξανά σταθερή στην άμυνα, δεν δέχθηκε γκολ για 6η φορά στο πρώτο μέρος, και με τα δύο γκολ του Αργεντινού killer πήρε τη νίκη με 2-0 και σκέφεται μόνο νίκες στα ματς που έρχονται με Κάλιαρι - Κιέβο πριν το derby d' Italia με την Γιουβέντους.

Η Αταλάντα ήταν εκείνη που είχε την πρώτη φάση του αγώνα όταν ο Χάτεμπερ έκανε το δεξί σουτ στο 16' και ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε, για να φτάσει η Ιντερ για πρώτη φορά κοντά στο γκολ στο 25' όταν μετά τησυρτή μπαλιά του Σκρίνιαρ από την άμυνα, ο Βαλέρο άφησε αλλά ο Ικάρντι νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Μπερίσα. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι παρά την οργανωμένη λειτουργία της La Dea και στο επόμενο λεπτό ο Ικάρντι από καλή θέση με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.

Αυτό το έκανε όμως στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και μάλιστα δύο φορές. Αφού η Αταλάντα έδωσε φτηνό φάουλ στα δεξιά, ο Καντρέβα εκτέλεσε στο 47' και ο Αργεντινός με κεφαλιά τιμώρησε την άμυνα που τον ξέχασε νικώντας τον Μπερίσα (1-0). Η ομάδα του Γκασπερίνι είχε την καλύτερη φάση με το αριστερό του Παπού Γκόμες άουτ στο 59' και στο επόμενο λεπτό δέχθηκε το 2-0. Ο Ντ' Αμπρόζιο έκανε εξαιρετική ενέργεια καθώς έκλεψε, πρόλαβε την μπάλα και έκανε ντρίμπλα και σέντρα με το αριστερό και ο Ικάρντι αφού μπήκε ανάμεσα στα στόπερ έδειξε ξανά ότι είναι μέσα στους κορυφαίους στη θέση του διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ΄Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Σαντόν, Γκαλιαρντίνι, Βεσίνο, Βαλέρο (83' Ζοάο Μάριο), Καντρέβα (73' Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς, Ικάρντι (90' Εντερ).

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Τολόι (77' Χαας), Παλομίνο, Μαζιέλο, Καστάνιε, Ντε Ρουν, Κριστάντε, Ιλιτσιτς (55' Πετάνια), Γκόμες (67' Ορσολίνι), Κούρτιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα