Κιέβο - Νάπολι 0-0

Gazzetta team
Κιέβο - Νάπολι 0-0

bet365

Η Νάπολι κόλλησε στο 0-0 με την Κιέβο στη Βερόνα και είδε την Γιουβέντους να πλησιάζει στο βαθμό.

Η Νάπολι κόλλησε στο μηδέν για δεύτερη φορά στη σεζόν (μετά το 0-0 με την Ίντερ), αλλά παραμένει στην κορυφή, βλέποντας όμως την Γιουβέντους να πλησιάζει στο βαθμό. Οι παίκτες του Σάρι παρουσιάστηκαν κουρασμένοι από το Champions League και παρότι ήταν πιο επιθετικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ.

Ο Χάμσικ έχασε την πρώτη ευκαιρία, ο Σορεντίνο έβγαλε την προσπάθεια του Ινσίνιε, ενώ το σουτ του Καγιεχόν πέρασε λίγο άουτ. Η καλύτερη ευκαιρία για την Κιέβο ήρθε από ένα λάθος του Ζέπε, που ήταν εκτός θέσης και έβγαλε ασταθώς σε κόρνερ, με τον Ραντοβάνοβιτς να επιχειρεί να πετύχει το γκολ της χρονιάς από το κέντρο χωρίς επιτυχία. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τη μία επίθεση μετά την άλλη, με τους Χάμσικ, Ζιελίνσκι και Μέρτενς να μην μπορούν να νικήσουν τον Σορεντίνο και το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Κιέβο (Ρολάντο Μαράν): Σορεντίνο, Γκόμπι, Γκαμπερίνι, Τόμοβιτς, Κατσιατόρε, Κάστρο, Ραντοβάνοβιτς, Ντεπάολι (76’ Μπαστιέν), Χέτεμαϊ, Μπίρσα (62’ Μετζορίνι), Ινγκλέζε (85’ Στεπίνσκι)

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ζέπε, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι (66’ Μάτζιο), Ζορζίνιο, Χάμσικ, Ζιελίνσκι (72’ Άλαν), Ινσίνιε, Καγιεχόν (79’ Ουνά), Μέρτενς

 

SERIE A Τελευταία Νέα